Intermediair Uitzendbureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kalverstraat 143 , 7311 SE Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Intermediair Uitzendbureau

Al ruim 30 jaar sterk in de regio!

Intermediair Uitzendbureau is al sinds 1986 de zelfstandige uitzendorganisatie die het belang van opdrachtgevers en uitzendkrachten centraal stelt. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we snel inspelen op iedere situatie en komen we met flexibele oplossingen. Wij zijn al 30 jaar uw dienstverlener in flexibele werkvormen en hebben voor ieder personeelsvraagstuk de passende oplossing. Naast uitzendwerk zijn wij gespecialiseerd in payrolling, werving & selectie, detachering, poolmanagement en it-services.

Of het nu gaat om een full- of parttime vacature voor lange of korte tijd, wij bemiddelen in alle sectoren van de arbeidsmarkt. Van kantoor tot industrie, van horeca tot bouw en van techniek tot transport & logistiek: onze intercedenten zijn van alle markten thuis en bemiddelen in de beste banen én kandidaten. In alle branches!

Uitzenden is een vak - en dat vak beheersen wij tot in de puntjes! Niet alleen door onze jarenlange ervaring en onze brede klantenkring, maar ook door onze enthousiaste medewerkers die nét dat ene stapje harder lopen. Wij zitten er bovenop, reageren snel op nieuwe situaties en weten als geen ander waarover we praten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/IntermediairUZB

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Intermediair Uitzendbureau in Kalverstraat 143, Apeldoorn Gelderland 7311 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Techniek diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Techniek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7311 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813987]