Autobedrijf De Burgh Beste Leerbedrijf 2005

Door: Investors In People Nederland  08-06-2006

Autobedrijf De Burgh, dat onderdeel uitmaakt van de LenGo Automotive Group, is al vele jaren actief als opleidingsbedrijf. De jury van ‘Beste leerbedrijf’ noemde de organisatie ‘een bedrijf dat initiatief blijft nemen en ondernemerschap stimuleert in alle bedrijfsonderdelen. De gehele bedrijfsvoering is ingericht op ontwikkeling van mensen.’

Leerlingen
Dat dit ook echt zo is blijkt uit het voortzetten van hun IiP-erkenning. Tijdens het IiP-assessment worden door medewerkers duidelijke voorbeelden genoemd van deze initiatieven. Zo geven zij bijvoorbeeld aan dat er leerlingbegeleiders zijn aangesteld om leerlingen en stagiaires binnen het bedrijf te begeleiden. Marco Lennards, algemeen directeur van Autobedrijf De Burgh: ‘Leerlingen opleiden is een investering in de toekomst. Tevreden leerlingen blijven bij ons, dat houdt het leeftijdsniveau gezond.

Prijs beste leerbedrijf
De prijs ‘Beste Leerbedrijf Innovatief praktijkleren’ is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs en wordt jaarlijks georganiseerd door Colo, vereniging van 18 Kenniscentra Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Elk kenniscentrum heeft een organisatie genomineerd. Autobedrijf De Burgh is voorgedragen door Innovam, Kenniscentrum voor de mobiliteitsbranche. De prijs is bedoeld om het leren in de praktijk te stimuleren en onder de aandacht te brengen.

Eveneens genomineerd voor de titel 2005 waren aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen en de Stichting Kinderopvang Hilversum.

Investors in People
Veel (non)profit-organisaties zoeken naar een manier om de ontwikkeling van medewerkers en de doelen van de organisatie met elkaar te verenigen. Investors in People (IiP) is een continu verbeterproces dat organisaties hierbij kan helpen. De officiële erkenning als ‘Investor in People’ zorgt ervoor dat mooie voornemens afrekenbaar worden.
Meer informatie: www.iipnl.nl.

NIET VOOR PUBLIKATIE:

Voor meer informatie
Autobedrijf de Burgh: Algemeen Directeur Marco Lennards (040-2958575)

Investors in People bij Autobedrijf de Burgh:
adviseur Albert Struik (0493- 351818)
en/of assessor Frits Hiemstra (TüV) (0499 – 339500)

Investors in People algemeen:
Communicatieadviseur Simone Raaijmakers (0418-667000)
www.iipnl.nl

prijs leerbedrijf: www.colo.nlContact Investors In People Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share