Full Colour Informatiewagens

Door: JD Nederland Traffic Safety Systems  15-07-2007

Om bij wegwerkzaamheden, calamiteiten, wegafsluitingen en/of omleidingen de weggebruikers duidelijk te informeren heeft JD Nederland duidelijk leesbare en gebruikersvriendelijke Informatiewagens ontwikkeld.
Onze onderhoudsarme informatiewagens zijn uitgevoerd met een energiezuinig
LED systeem waarin gebruik wordt gemaakt van unieke voorzetoptieken voor de LED’s. Met deze voorzetoptieken worden grafisch briljante teksten/beelden met een hoge contrastwaarde weergegeven (conform NEN-EN 12966).
Doordat het rendement per LED wordt geoptimaliseerd kan volstaan worden met een kleiner aantal LED’s om het zelfde resultaat te bereiken. Dit is uiteraard gunstig voor de aanschafprijs maar tevens voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten. Tegelijkertijd stelt het ons in staat de LED’s met een geringere spanning te laten branden hetgeen een positieve bijdrage levert aan de levensduur van de LED’s. Hoe lager de spanning hoe langer de levensduur. Tevens kunnen wij eenvoudig alternatieve duurzame energiesystemen zoals wind, zon en eventueel een brandstofcel in de Informatiewagen inbouwen. Dit is uiteraard gunstig voor ons milieu.
Voor het programmeren van onze informatiewagens is zeer gebruikersvriendelijke software ontwikkeld. Via het ingebouwde touch screen kan de informatiewagen eenvoudig worden bediend. Via een computer met internet verbinding of laptop heeft u draadloos de volledige controle over het display. Zo kunt u snel inspelen op veranderende verkeerssituaties. Het uitgebalanceerde chassis is goedgekeurd door de Rijksdienst Wegverkeer en voorzien van goed bereikbare en afsluitbare compartimenten waarin de geluidarme dieselgenerator, hydrauliek, batterijen, acculader en bediening zijn ondergebracht. Graag informeren wij u over de verschillende uitvoeringen en de diverse opties. Voor meer informatie en/of opdrachten kunt u ons bellen. JD Nederland is altijd bereikbaar op telefoonnummer 055-3553087


Contact JD Nederland Traffic Safety Systems

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share