Lijn5 LVB- en Jeugdzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Bovenkruier 47 , 7323 AJ Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Lijn5 LVB- en Jeugdzorg

Lijn5 is een gespecialiseerde jeugdzorgorganisatie, werkzaam in Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Onze instelling heeft een jarenlange ervaring en expertise in de diagnostiek en de behandeling van complex probleemgedrag bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen met én zonder een licht verstandelijke beperking.

Lijn5 biedt deze zorg bij problemen in de opvoeding, het gedrag en/of in de sociale ontwikkeling. Dit doen we door behandeling en begeleiding te geven bij het gezin thuis, dagbehandeling en training tijdens en na schooltijd en/of behandeling met een tijdelijk verblijf op een locatie van Lijn5; beschermd, begeleid of besloten wonen.

Voor informatie en vragen over onze hulpverlening, de aanmelding van een kind/jongere of voor een advies, kunt u contact opnemen met de Toegang van Lijn5.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Lijn5Jeugd

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lijn5 LVB- en Jeugdzorg in De Bovenkruier 47, Apeldoorn Gelderland 7323 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7323 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827520]