Plug & Play LED noodunit met 230V output tot en met 36W

Plug & Play LED noodunit met 230V output tot en met 36W van Luccon Noodverlichting en Ombouwservices

Door: Luccon Noodverlichting en Ombouwservices  27-08-2011
Trefwoorden: Led Noodunit, Noodunit, Conversie Module

LED applicaties met geïntegreerde drivers  
De huidig beschikbare LED noodunits zijn ontwikkeld om tussen de LED lichtbron en LED driver geplaatst te worden en dienen op maat de LED te voeden in geval van stroomuitval. Door grote verscheidenheid in aansturing in het huidige aanbod van functionele LED verlichting is het nauwelijks mogelijk dit type LED noodunits op maat te leveren. Hiernaast komen in toenemende mate LED applicaties op de markt waarbij de LED driver geïntegreerd is in het LED armatuur. Bij dit type LED armaturen kunnen de huidig beschikbare LED noodunits niet tussen de LED Driver en LED lichtbron worden geplaatst.

 

Universele LED Noodunit met 230V output
De EM-CU-LED36 van Luccon is ontwikkeld om direct vóór de LED driver te plaatsen, of de LED applicatie nu de LED Driver intern of extern heeft gesitueerd. Hiermee wordt een oplossing geboden voor hierboven beschreven praktische problemen waarbij keurmerken c.q. certificeringen van de gehele LED applicatie intact blijven. De EM-CU-LED36 is een plug & play decentrale noodstroomvoorziening t.b.v. LED downlighters, LED panelen en LED TL buizen met een maximaal opgenomen vermogen van 36W bij een autonomie van minimaal 1 uur. Afhankelijk van het opgenomen vermogen van betreffende LED applicatie kunnen meerdere LED lampen gelijktijdig gevoed worden door één EM-CU-LED36 LED noodunit in het geval van stroomuitval.

 

Eigenschappen EM-CU-LED36

  • - Universeel inzetbaar
  • - Snelle en eenvoudige montage
  • - Nood / Net-nood functie
  • - 100% lichtopbrengst in nood
  • - 3 jaar garantie op elektronica
  • - 360x120x50mm (LxBxH)
  • - Conform IEC 60598-2-22

Trefwoorden: Conversie Module, Led Noodunit, Noodunit, Noodunit verlichting, Ombouwservices Led,

Contact Luccon Noodverlichting en Ombouwservices

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Luccon Noodverlichting en Ombouwservices

Gesloten plafonds vormen drempel bij LED downlighters met decentrale noodfunctie van Luccon Noodverlichting en Ombouwservices thumbnail
23-05-2011

Gesloten plafonds vormen drempel bij LED downlighters met decentrale noodfunctie

Eigenschappen FLEX-CU-LED46 Compact en flexibel Onderhoudsvriendelijk Uitstekend bereikbaar voor service en onderhoud 3 jaar garantie 500x60x45mm (LxBxH)


07-12-2010

LuxSpace Led downlighter met geïntegreerde nood functie

 - Functionele LED downlighters inclusief geïntegreerde noodfunctie biedt een sterke reductie van exploitatiekosten als gevolg van energiebesparing en het aantal onderhoudsmomenten!


Ledosafe Led nood verlichting van Luccon Noodverlichting en Ombouwservices thumbnail
07-12-2010

Ledosafe Led nood verlichting

  - Zeer duurzaam door toepassing van LED technologie, 50.000 branduren gegarandeerd! - 2 watt opgenomen vermogen i.p.v. ca. 13 watt bij de standaard tl noodverlichting armaturen.