Mennink Makelaars BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loolaan 14 , 7315 AA Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Mennink Makelaars BV

Welkom bij Mennink Makelaars! Al drie generaties actief in Apeldoorn en omstreken. Onderhand kennen we elke steen, stoep, huis, straat en wijk. Dát verkoopt en koopt vlot, voortvarend en vertrouwd. Wie daarvan als eerste profiteert? U!

Onze historie koppelen we aan een eigentijdse aanpak. Dus overladen wij u niet met moeilijke makelaarstermen, maar leggen we alles wat wij doen helder uit. Ook staan we in de wijde omtrek bekend als ‘de fietsende makelaar’. Dit bewijst direct dat wij ons geld liever in ú investeren, dan in een luxe auto. Niet voor niets kiezen mensen ons voor onze kwaliteit, de persoonlijke en eerlijke aanpak én het realistische advies.Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. Daarnaast werken wij met een fotograaf voor de presentatie van uw huis, ontvangt u een verkopers log- in, doen wij een gratis waardebepaling en kunnen wij o.a. voor u een woonhuis styliste.

Mennink Makelaars kent de Apeldoornse woningmarkt e.o. en maakt het voor u mogelijk om snel en gemakkelijk een taxatierapport te regelen.

De taxatierapporten van Mennink Makelaars worden, doordat wij lid zijn van de NVM en dus ook gecertificeerde NVM taxateurs in dienst hebben, landelijk geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken, rechtbanken en de Belastingdienst.

U kunt ook bij Mennink Makelaars terecht voor taxaties met een spoedeisend karakter. Wij streven ernaar om spoedtaxaties binnen 2 werkdagen, nadat wij de opname hebben kunnen doen, bij u thuis te hebben.

Om u een duidelijk beeld te geven heeft Mennink Makelaars voor u een 5 stappenplan ontwikkeld.

Wat zijn mijn financieringsmogelijkheden? Welke hypotheek is in mijn situatie het beste?
Harte en Partners zal samen met u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie met betrekking tot de inkomenssituatie en verwachting, eigen geld/vermogen maken. Ook worden de persoonlijke wensen ten aanzien van flexibiliteit, zekerheid/ risico geïnventariseerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Menninkmakelaar

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mennink Makelaars BV in Loolaan 14, Apeldoorn Gelderland 7315 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7315 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707060]