Oranje Parck erfrecht advocatuur

Afdrukken

Is Oranje Parck erfrecht advocatuur incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Spitsbergen , 7336 AX Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Oranje Parck erfrecht advocatuur

Oprichter en eigenaar mr. Jan Damstra wist op jonge leeftijd al wat hij wilde worden: advocaat.
Zijn universitaire opleiding ronde hij af in 1995 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met als specialisatie bedrijfsrecht, later uitgebreid met vastgoedrecht.
Vanaf 2000 was hij mede-eigenaar van Van Dusseldorp en Damstra advocaten dat in 2009 met twee nieuwe partners onder een nieuwe kantoornaam verder uitgroeit tot een bedrijf met 30 werknemers.
Medio 2014 vindt Jan Damstra de tijd rijp voor verandering en ambieert een volledig nieuwerwetse werkwijze in een, nog door veel protocollen geleide, veelal ouderwetse professie. Zijn visie en plannen zijn duidelijk en vanaf 1 januari 2015 worden deze vormgegeven door Oranje Parck erfrecht advocatuur.
Kennis, inzicht en overzicht worden gecombineerd met een nuchtere blik, analytische en communicatieve vaardigheden. Gefocust op de casus en het persoonlijk contact met cliënten. Belangen, kansen en mogelijkheden worden hierbij zorgvuldig afgewogen en besproken.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Apeldoorn Gelderland

Is Oranje Parck erfrecht advocatuur in Laan van Spitsbergen, Apeldoorn Gelderland 7336 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advocaat diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advocaat per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7336 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226534]