Vernieuwde PackagingDirect.NL webshops online!

Vernieuwde PackagingDirect.NL webshops online! van PackagingDirect.NL

Door: PackagingDirect.NL  30-09-2012
Trefwoorden: Drinkbekers, Plastic Bekers, Drinkglazen

Dankzij de mooiere vormgeving, scherpere foto´s en een praktische indeling worden de producten in de gespecialiseerde webshopformule van PackagingDirect.NL nog beter en overzichtelijker gepresenteerd. Zo vindt u hier niet alleen volop informatie over onze werkwijze, maar uiteraard ook over ons brede aanbod aan plastic glazen en bekers.

 

PETglazenDirect.NL is het adres voor al uw plastic drinkglazen, AGF shakers, inclusief deksels! In alle soorten, maten en uitvoeringen. Met of zonder bedrukking! Voor snackgroenten tot milkshakes, van bier tot frisdrank!

 

KoffiebekerDirect.NL presenteert een breed scala aan Koffiebekers. Van Automaatbeker tot Drinkbeker. Plastic of karton, voorzien van uw eigen logo of bedrukking? Ook voor gepersonaliseerde koffiebekers bent u dus bij ons aan het juiste adres.

 

Heeft u direct al uw keuze uit ons assortiment gemaakt, dan kunt u in onze handige webshops uw bestelling plaatsen en afrekenen. Wilt u uw bestelling op maat, vult u dan het offerteaanvraag formulier in. Wij nemen dan contact met u op om op basis van uw wensen een passende offerte aan te leveren. Alle producten worden razendsnel geleverd en zijn aantrekkelijk geprijsd.  Profiteer ook van onze aantrekkelijke staffelkortingen.

Trefwoorden: automaatbekers, Bierbekers, Disposable glazen, Drinkbekers, Drinkglazen, kortonnen bekers, Plastic Bekers, Plastic borrrelglazen,

Ander nieuws en updates van PackagingDirect.NL

Zomer? Barbecueën natuurlijk! van PackagingDirect.NL thumbnail
25-05-2014

Zomer? Barbecueën natuurlijk!

Met disposables van DisposableDirect.nl geniet je onbezorgd van je barbecuefeest! Plastic vorken, messen en lepels in meerdere kwaliteiten en uitvoeringen. DisposableDirect.nl