Podotherapie Welten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fabriekstraat 45 , 7311 GM Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Podotherapie Welten

Pierre Welten is podotherapeut en opgeleid in het onderzoeken, beoordelen en behandelen van voet- (gerelateerde) klachten. Hij studeerde in 1993 af aan de opleiding Podotherapie in Eindhoven en startte na deze HBO-opleiding direct een eigen praktijk voor podotherapie aan de Asselsestraat in Apeldoorn. In 2003 is de praktijk verhuisd en gevestigd aan de Fabriekstraat 45 in Apeldoorn.

Wat kan Podotherapie Welten voor u betekenen ?

Ongeveer 70% van de Nederlandse bevolking heeft last van voetklachten of voetgerelateerde klachten. Maar dat wil nog niet zeggen dat u met uw klachten moet leren leven, wellicht kan de podotherapeut u helpen.

Podotherapeut Pierre Welten zoekt naar de oorzaak van uw klacht(en). Naast een uitgebreid onderzoek kan met geavanceerde meetapparatuur uw houding en looppatroon geanalyseerd worden. Aan het einde van de onderzoekssessie zal uw podotherapeut, in samenspraak met u, kiezen voor de optimale behandelmethode voor uw probleem.

Ook voor behandeling van de diabetische voet of de reumatische voet bent u bij Podotherapie Welten aan het juiste adres.

Directe Toegankelijkheid Podotherapie zonder verwijsbrief

Podotherapie Welten is gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP). Hierdoor kunt u direct - zonder verwijzing van uw huisarts of specialist - terecht voor onderzoek en behandeling.
Uiteraard kunt u ook mét verwijsbrief bij Podotherapie Welten terecht.

Vertrouw uw voetklachten toe aan de expertise van Podotherapie Welten!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/podotherapiewelten/

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapie Welten in Fabriekstraat 45, Apeldoorn Gelderland 7311 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7311 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825201]