Praktijk voor Natuurgeneeswijzen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pinksterbloem 69 , 7322 GS Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Praktijk voor Natuurgeneeswijzen

Natuurgeneeskundig therapeute Annelies Woensdregt heeft een breed werkterrein,nl. : fysiek, psychisch en spiritueel. Oorspronkelijk is zij opgeleid tot verpleegkundige. Ze is in meerdere medische disciplines werkzaam geweest en heeft er ruim 22 jaar ervaring opgedaan. Daarnaast heeft ze al meer dan 20 jaar ervaring in de natuurgerichte gezondheidszorg. Regelmatig volgt zij na- en bijscholingen, om haar kennis op peil te houden. Ook geeft ze cursussen over bloesemremedies. Haar specialiteit is: stress- en trauma behandelingen. Behandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van baby tot ouderen.Verder begeleiding en ondersteuning bij hoog-gevoeligheid. Daarnaast is ze voor dieren te consulteren, mn voor gedragsproblemen.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Natuurgeneeswijzen in Pinksterbloem 69, Apeldoorn Gelderland 7322 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7322 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825103]