KUHN Voederwinningdemo 2006

Door: Reesink Technische Handel  07-06-2006
Trefwoorden: Landbouw, Veehouderij, Demonstratie

Reesink Technische Handel B.V. uit Zutphen organiseert van dinsdag 20 juni t/m vrijdag 23 juni a.s. verspreid over Nederland een viertal KUHN voederwinningdemonstraties. Reesink is al meer dan 50 jaar importeur van het zo succesvolle Franse merk. Kuhn is wereldwijd een toonaangevend bedrijf en in diverse segmenten marktleider. Speciaal het afgelopen seizoen is zéér succesvol verlopen.
Om u te tonen waarom zo velen kiezen voor de oerdegelijke Kuhn machines worden onderstaande demonstraties verzorgd. Er zal met alle gangbare voederwinningsmachines worden gewerkt, terwijl daarnaast de breedte van het programma wordt getoond met diverse machines uit de andere productgroepen waarin Kuhn actief is. Demonstraties, die blijvers in de landbouw niet mogen missen.

De demonstraties vangen steeds om 13.30 uur aan en worden in onderstaande plaatsen in samenwerking met KUHN-dealers georganiseerd:

  • Dinsdag 20 juni i.s.m. Hoogendoorn uit Houten op het terrein vlak bij hun bedrijf aan de Schonauwenseweg 17 Houten.
  • Woensdag 21 juni i.s.m. DEM Rinsumageest en Mijno van Dijk uit St Annaparochie op het bedrijf van maatschap Zeinstra-Sietsema in Stiens.
  • Donderdag 22 juni i.s.m. de oostelijke KUHN-dealers op een terrein aan de Zieuwenseweg in Beltrum.
  • Vrijdag 23 juni i.s.m. Ketelaars Mechanisatie Hulten en G.J. de Kok Bladel op het bedrijf van dhr. A. Smolders in Kruisdijk - Hulsel.

Ter plaatse wordt het demoterrein middels routebordjes aangegeven.

Trefwoorden: Demonstratie, Landbouw, Veehouderij, Voederwinning, Voederwinningdemonstraties

Contact Reesink Technische Handel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share