Stolvoort accountant & belastingadviseur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jaromirgaarde 409 , 7329 CR Apeldoorn, Gelderland

E-mail

Over Stolvoort accountant & belastingadviseur

J.F.M. Stolvoort AA RB (Haarlem 1952) is een accountant en belastingadviseur en heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in een middelgrote multidisciplinaire maatschap van accountants, belastingadviseurs en juristen. Hij was vanaf 1991 tot en met 2001 aan deze organisatie verbonden.

Ferry heeft als accountant zijn werkzaamheden verricht vooral voor "owners managed businesses", de MKB-praktijk. Naast de advisering op financieel vakgebied was hij een gesprekspartner op het gebied van marketing, automatisering en personeel.

Vanuit zijn ervaring als vennoot en bestuurder is Ferry bijzonder geïnteresseerd in de strategische vraagstukken van organisaties en ondernemingen. Ook hier zijn de uitgangspunten een goed rendement van de onderneming en de positie van de mensen die bij de onderneming betrokken zijn.

Kernkwaliteiten
Kernkwaliteiten zijn eigenschappen die tot de persoonlijkheid van iemand behoren, het kleurt de mens en maakt hem of haar uniek. Het zijn de specifieke kwaliteiten die bij je op komen als je aan iemand denkt. De, door klanten ervaren, kernkwaliteiten van Ferry Stolvoort zijn:

- betrokken
- eigenzinnig en innovatief
- integer en betrouwbaar
- nuchter
- strategisch denker

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Apeldoorn Gelderland

Is Stolvoort accountant & belastingadviseur in Jaromirgaarde 409, Apeldoorn Gelderland 7329 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Apeldoorn Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Apeldoorn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Apeldoorn Gelderland, 7329 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819824]