WBA: 10 jaar uw vertrouwde partner in onroerend goed

WBA: 10 jaar uw vertrouwde partner in onroerend goed van Wba

Door: Wba  03-07-2009
Trefwoorden: Woning, Woningen, Huizen

“Wij zijn al 10 jaar hét trefpunt voor huurder en verhuurder. Daarnaast houden we ons ook bezig met koopwoningen, vakantiewoningen en bedrijfs onroerend goed. Dat is op natuurlijke wijze en mede dankzij mond-tot-mond reclame zo gegroeid”, vertelt Michel Rabelink.
“We bemiddelen met WBA inmiddels woningen en kamers in heel Nederland en zijn daarbij minimaal 25% goedkoper dan onze concurrenten”, vult Danny van Rijn zijn collega aan.

Passende woonruimte

Bij WBA kunt u gratis uw huurwoning(en) aanbieden. WBA bemiddelt voor u en zorgt ervoor dat deze snel verhuurd wordt aan een zorgvuldig geselecteerde kandidaat!
Voor huurders is een groot voordeel dat WBA door zijn uitgebreide netwerk niet met een puntensysteem hoeft te werken waardoor er geen wachtlijsten zijn. Kandidaten die ingeschreven staan hebben regelmatig contact met WBA en maken dan ook zeer snel kans op een passende woonruimte.

Goed en vertrouwd

WBA is kortom ook voor u de ideale partner waneer het om goed en vertrouwd huren of verhuren gaat. Daarnaast heeft WBA nog een aantal standaard services zoals onder meer het opstellen van contracten, het organiseren van kijkdagen, het maken van taxaties en het regelen en desgewenst beheren van een huurincasso traject. WBA maakt gebruik van de modernste technieken en programma’s. Zo behoort WBA tot de top 5 van grootste onroerend goed portals op het internet. Ook uw woning kunt u op deze portal gratis extra onder de aandacht brengen.

Bent u nieuwsgierig wat WBA voor u kan betekenen? Kijk dan op www.wba.nl of neem contact op via 055-378 14 60. Uiteraard bent u ook van harte welkom op het kantoor van WBA aan de Asselsestraat 137-2

Trefwoorden: Appartementen, Huizen, Huurwoningen, Kamers, Studio's, Verhuren, Verhuurmakelaar, Woning, Woning Huren, Woning Verhuren, Woningen, Woningverhuur, Woonbemiddeling