BN/DeStem en PZC veilen weer

Door: Wegener Dagbladen  29-09-2006
Trefwoorden: Internet

Veilingkranten.nl: 2e editie van succesvolle internetveiling

Breda, 29 september 2006, - De regionale dagbladen BN/DeStem en PZC presenteren vanaf 2 oktober aanstaande voor de tweede keer dit jaar Veilingkranten.nl. Deze lang verwachte opvolging duurt tot en met 11 oktober.

Door online te bieden op de veilingsite kunnen spectaculaire voordelen behaald worden op maar liefst 950 nieuwe producten. De dagbladen uit West-Brabant en Zeeland bieden producten van regionale winkeliers aan ver onder de winkelwaarde, waarna via opbod de definitieve prijs wordt bepaald.

Frank de Roon, commercieel directeur van BN/DeStem en PZC: “Veilingkranten.nl is in februari zo’n succes gebleken dat er zeker een vervolg moest komen. Voor onze adverteerders en onze lezers is het concept een welkom initiatief gebleken.”

Iedereen kan meedoen aan de veiling, maar in het bijzonder inwoners van West-Brabant en Zeeland, het verspreidingsgebied van de twee dagbladen. De geveilde artikelen moeten namelijk bij regionale ondernemers worden opgehaald. Voor de winkelwaarde van hun producten ontvangen ondernemers een advertentietegoed vrij te besteden in deze twee kranten. Het directe voordeel van de inkoopmarge gaat naar de ondernemer.

Ook voor deze tweede veiling verspreiden BN/DeStem en PZC op 30 september een speciale veilingcatalogus met alle producten. Het aanbod loopt uiteen van beertenders, keukens, whirlpools, kinderkamers, navigatiesystemen, modecheques tot zelfs een auto en een caravan. Er worden ruim 950 artikelen in de prijscategorie van € 100,- tot 11.500,- geveild afkomstig van 155 deelnemende ondernemingen uit de regio Zeeland en West-Brabant. Het aanbod is afkomstig uit deze regio, maar vanuit het hele land kan worden geboden op deze producten. Geïnteresseerden kunnen vanaf 30 september 09.00 uur surfen naar www.veilingkranten.nl. Hier staat een uitvoerige beschrijving van de producten waarop men een bod kan uitbrengen. Vanaf 2 oktober kan er geboden worden.

Deelnemers worden via e-mail op de hoogte gehouden van de status van hun bod. Om te kunnen bieden moet men zich eerst registreren, waarna via e-mail het bod wordt bevestigd. Elk product heeft een openingsprijs. Deze prijs ligt ver onder de winkelwaarde. Deelnemers kunnen elkaar overbieden tot op 11 oktober om 21.00 uur de veiling sluit.

Daarna worden de hoogste bieders op de hoogte gesteld en krijgen ze een verzoek tot betaling. Na betaling ontvangen de kopers een afhaalbewijs waarmee men bij de detaillist het geveilde product kan ophalen. De betreffende winkelier geeft normale service en garantie op de gekochte producten

Trefwoorden: Internet

Contact Wegener Dagbladen

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share