4Dental Holding NV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminastraat 25 , 6812 CT Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over 4Dental Holding NV

http://4dental.nl
4Dental is een van de grootste tandtechnische ondernemingen van Nederland en is opgericht in 2005, na de fusie van vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria. Inmiddels heeft 4Dental vijftien tandtechnische laboratoria, verspreid over heel Nederland.
Door de geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten.

4Dental biedt u en uw patiënt veel mogelijkheden. Bij alle denkbare tandtechnische vraagstukken staan wij voor u klaar met een oplossing. Onze tandtechnici zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en geschoold in de nieuwste technieken. Een prettige gedachte voor u én uw patiënten!

Service staat bij 4Dental hoog in het vaandel. Onze eigen bodes bezorgen en halen regionaal uw werkstukken. Buiten de regio’s werken wij met een professionele koerier. Hierdoor is 4Dental snel, flexibel en klantgericht.

Al onze medewerkers streven hetzelfde doel na: hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren tegen een betaalbare prijs met een optimale service. Hierdoor en met onze passie voor de tandtechniek zijn wij de juiste partner voor u.

4Dental is een van de grotere tandtechnische ondernemingen van Nederland en is opgericht in 2005, na de fusie van vier gerenommeerde tandtechnische laboratoria. Inmiddels heeft 4Dental vijftien tandtechnische laboratoria, verspreid over heel Nederland. U vindt onze laboratoria in Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Epe, Harderwijk, Hoogerheide, Lelystad, Reeuwijk, Ridderkerk, Vlissingen, Volendam en Zwolle. Door deze geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten.

Een sterke partner in tandtechnisch Nederland

4Dental biedt u en uw patiënt veel mogelijkheden. Bij alle denkbare tandtechnische vraagstukken staan wij voor u klaar met een oplossing. Onze tandtechnici zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en geschoold in de nieuwste technieken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is 4Dental Holding NV in Wilhelminastraat 25, Arnhem Gelderland 6812 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6812 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826658]