Artikel in de Arnhemse Koerier van woensdag 6 juli 2011

Door: Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg  06-07-2011
Trefwoorden: uitvaart, begrafenis, crematie, uitvaartverzorging, nazorg

 

Begeleiding bij Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg

“Ik doe dit werk vanuit mijn hart”, vertelt Saskia Plantinga van Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg in Arnhem. “Ik heb respect voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. Zij bepalen hoe de uitvaart wordt”.

Saskia weet uit ervaring hoe het is om een dierbare te verliezen. De naam van haar uitvaartonderneming heeft dan ook een diepere betekenis. Abreptus is Latijn voor ‘weggenomen door de dood’. “Een overlijden is bijna altijd onverwacht. Iemand wordt weggenomen uit het leven, abrupt”, vertelt Saskia.

Saskia vindt het erg belangrijk dat mensen weten wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Ook kan er vooraf veel geregeld worden met een “uitvaartcodicil” waarin alle wensen kunnen worden vastgelegd.” Het accent ligt bij Abreptus heel erg op keuzevrijheid en maatwerk voor de uitvaart.  Alles verloopt geheel volgens wens van de overledene en de nabestaanden. Nabestaanden hebben altijd met één vast contactpersoon te maken die hun de hele uitvaart begeleidt. Dit werk doe ik met heel veel liefde en ik vind het heel erg mooi en dankbaar werk om te doen”. Saskia heeft door haar diploma SPD Bedrijfsadministratie zelf een administratieve achtergrond waardoor zij nabestaanden ook kan helpen met papierwerk.

Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg

Telefoon (026) 362 36 99

www.abreptus.nl

[email protected]

Trefwoorden: uitvaart, begrafenis, crematie, uitvaartverzorging, nazorg

Contact Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share