Gratis melkvee rapport bij accon avm agro advies

Gratis melkvee rapport bij accon avm agro advies van Accon Avm Adviseurs En Accountants

Door: Accon Avm Adviseurs En Accountants  05-08-2008
Trefwoorden: Melkvee, Bedrijfsanalyse, Melkrobot

Slagvaardig doorgroeien met uw melkveebedrijf. Met een gezins- of meermansbedrijf? Met welke financiering? En met robot of personeel? Stel uzelf de vraag: wat past bij mij?

Door te starten met een bedrijfsanalyse krijgt u een helder overzicht van de technische en economische resultaten van uw melkveehouderij. Daarbij komen onder andere uw kostprijs, uw break-even melkprijs en uw voerkosten aan bod. Samen met accon¦avm brengt u in kaart, waar de mogelijkheden en eventuele knelpunten liggen om uw doelstellingen te bereiken.
 
Ook vergelijken we uw cijfers met die van andere melkveebedrijven. En dat zijn er nogal wat, aangezien 35% van de totale Nederlandse melkproductie door onze klanten wordt geproduceerd.

De bedrijfsanalyse vertelt u wat de kracht is van uw melkveehouderij en waar u nog aandacht aan kunt besteden. Dit kan worden omgezet in een voor uw bedrijf concreet plan van aanpak. U creëert daarmee een goede basis om slagvaardig door te groeien. 
 
De voordelen:  

  • Overzicht en inzicht in uw kengetallen
  • Uw kengetallen vergeleken met andere melkveebedrijven
  • Uw kengetallen vergeleken met de top25
  • Direct zicht op uw optimalisatiemogelijkheden

Vraag snel uw gratis melkveerapport aan bij:
accon avm agro advies

Er zijn ook bedrijfsanalyse rapporten voor de:

Trefwoorden: Bedrijfsanalyse, Gezinsbedrijf, Kengetallen, Meermansbedrijf, Melkrobot, Melkvee, Melkveebedrijven, Optimalisatiemogelijkheden,

Contact Accon Avm Adviseurs En Accountants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share