Jillznight in Arnhem

Jillznight in Arnhem van Ad-id

Door: Ad-id  01-07-2009
Trefwoorden: Primeur, Ad-id, Jillznight,

Arnhem krijgt als de beste evenementenstad van Nederland de primeur avond. De eerste Jillznight, met speciale gastoptredens, dj’s en live muziek, vindt woensdag 1 juli ’s avonds vanaf 20.00 uur plaats bij Café Bar Florian aan het Jansplein in het centrum van Arnhem.

Vanaf 20.00 uur treden onder andere DJ’s Eefke en Miriam, Toon ‘Saxotone’ Meyer en diverse surprise acts op. Eefke en Miriam zijn niet meer weg te denken tijdens evenementen in de binnenstad. Het DJ duo weet ieder jaar Koninginnedag naar een nieuw hoogtepunt te draaien. Voor deze speciale avond treden ze samen op met Toon ‘Saxotone’ Meijer. Toon is één van de meest gevraagde saxofonisten uit Gelderland en hij staat avond aan avond geboekt in clubs en op evenementen door Nederland en in de Benelux.

’s Avonds treedt er een nog nooit eerder vertoonde surprise act op. Wederom een primeur voor Arnhem. Een wervelde show met een verrassend slot. Verder zijn er de hele avond prijzen te winnen, zoals horloges, beertenders en tickets en iedereen kan de hele avond Jillz bier proeven en genieten van het speciaal gebrouwde cider bier.

Trefwoorden: Ad-id, Jillznight, Primeur, Saxotone,