Kunstenaars gezocht

Kunstenaars gezocht van Ad-id

Door: Ad-id  09-07-2009
Trefwoorden: Kunst, Expositie, Goed

KUNSTENAARS GEZOCHT!

Goed.kunst presenteert exposities met diepgang en beleving en met alle ruimte, in de breedste zin van het woord, voor de kunstenaar. De eerste reeks exposities in restaurant goed.proeven in Klarendal zijn het afgelopen jaar zeer succesvol geweest en hebben veel in de belangstelling gestaan. Na een zonnige zomerstop gaat goed.kunst in september 2009 verder met het presenteren van nieuw en talentvolle kunstenaars.

Belangstellende kunstenaars kunnen zich de hele maand juli inschrijven en worden aansluitend uitgenodigd om hun werk te presenteren.

goed.kunst
Goed.kunst is een levendige expositie waarbij de kunstenaar meer dan alleen de ruimte krijgt om zich te presenteren. Het stelt de kunstenaar in de gelegenheid alle facetten van zijn werk toe te lichten. De expositie start met Food for Art, waarbij de kunstenaar zijn atelier naar het restaurant verplaatst om daar een week lang te werken. Gedurende deze week voorziet restaurant goed. de kunstenaar van eten en drinken. Aansluitend behoren presentaties, lezingen, workshops en andere activiteiten tot de mogelijkheden. Goed.kunst leeft, beweegt, vermaakt en neemt de aanschouwer mee in de wereld van de kunstenaar.

Goed.kunst sluit naadloos aan bij de beleving van het restaurant. Goed heeft zich laten inspireren door de rumoerige horecagelegenheden in Parijs in de jaren dertig en door de film Modigliani waarin de schilder het tegen zijn eeuwige rivaal Pablo Picasso opneemt. Het restaurant leeft, bruist, er is altijd iets te doen. In september gaan de exposities van start en wordt er tot en met april 2010 maandelijks een nieuwe kunstenaar gepresenteerd.

Trefwoorden: Ad-id, Expositie, Goed, Goedkunst, Klarendal, Kunst, Kunstenaars,