Muzikjunki in Arnhem

Muzikjunki in Arnhem van Ad-id

Door: Ad-id  01-07-2009
Trefwoorden: Electro, Hiphop, Progressive

Muzikjunki in Arnhem
De eerste zaterdagavond van juli wordt een van de warmste zomeravonden van het jaar. En om de temperatuur van de avond op voorhand te garanderen is een van de temperamentvolste DJ’s van Nederland, Muzikjunki, uitgenodigd om bij Club EmperiuM te komen draaien.

Muzikjunki breekt internationaal door
De carrière van Dani Hageman, Muzikjunki is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Zijn unieke stijl mixt house, hip hop, electro en progressive waardoor een aanstekelijke sound ontstaat bomvol dirty beats en pakkende baslijnen. Muzikjunki bracht samen met Peter Gelderblom de remake ‘Trapped’ van Colonel Abrahams uit bij Spinnin’ records. Na dit succes volgde de remake van de house klassieker ‘Quadrophonia - Quadrophonia’.

Naast de vele succesvolle producties stond Muzikjunki achter de decks met Underworld, Chemical Brothers, Neneh Cherry, Ferry Corsten, Erick E, Sander Kleinenberg, Fedde le Grand, Marco V, Don Diablo en Pablo Ceballos.

Arnhem krijgt de primeur
Vorige week is bekend gemaakt dat Muzikjunki de opening gaat verzorgen van het mega evenement Full on Ferry 2009. In oktober vindt in Ahoy de kick off plaats van het bijzondere evenement rondom ster DJ Ferry Corsten waarbij Ferry nationale en internationale DJ’s uitnodigt. En vanavond is Muzikjunki te gast bij Club EmperiuM en geeft Dani een prehear van zijn Full on Ferry set.

Trefwoorden: Ad-id, Club Emperium, Club Emperium Invites, Electro, Hiphop, Muzikjunki, Progressive, Quadrophonia, Trapped, Zomeravond,