Muzikjunki in Arnhem tijdens Koninginnedag

Muzikjunki in Arnhem tijdens Koninginnedag van Ad-id

Door: Ad-id  14-04-2009
Trefwoorden: Buitenland, Soul, Boekingen

INTERNATIONALE DOORBRAAK
Muzikjunki is de artiestennaam van de Rotterdamse DJ en producer Dani Hageman. Zijn vele optredens in de maasstedelijke underground scene en zijn solo producties gaven hem nationale bekendheid. De intensieve samenwerking met Peter Gelderblom en hun gezamenlijke remix van het nummer –Trapped- zorgde in 2007 voor zijn internationale doorbraak. Wekelijks wordt Muzikjunki gevraagd om te draaien in Moskou, Dubai, Yaroslavl, Praag en Barcelona. Bijna alle boekingen komen uit het buitenland en net als de meeste bekende Nederlandse DJ’s is hij dan ook bekender in het buitenland dan in eigen land.

IT’S THE MUSIC THAT MAKES THE JUNKI
Dani heeft een bijzondere eigen sound waarbij frisse funk en soul wordt verpakt in uplifting dance tracks. Hij wordt gezien als een van de meest getalenteerde en vooruitstrevende DJ’s van het moment. Waarbij voornamelijk zijn interactie met het publiek wereldwijd geroemd wordt. De komende weken is Dani te zien in Dubai, Amsterdam en enkele dagen in Moskou. Maar op Koninginnedag staat Muzikjunki tussen DJ Wil&co, Eefke en Mirjam, Disfunktion, Poeleck en DeJac te draaien op de Jansplaats in Arnhem.

Trefwoorden: Ad-id, Bekendheid, Boekingen, Buitenland, Funk, Internationale Doorbraak, Jansplaats, Koninginnedag, Muzikjunki, Soul, Trapped, Underground Scene, Uplifting,