Boekhandel Het Colofon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bakkerstraat 56 , 6811 EJ Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Boekhandel Het Colofon

Het Colofon, boekhandel in oprichting, opende eind augustus haar deuren openen in de Bakkerstraat 56 Arnhem, het voormalige pand van Houtbrox. De winkel is een concept-store waar in de toekomst ook andere ondernemers deel van kunnen uitmaken.

Het pand, waar tot 1994 bioscoop Palace gevestigd was, biedt met 850 m2 straks ruimte aan een groot assortiment boeken. De eerste maanden bestond het aanbod vooral bestaan uit voordeelboeken. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een volwaardige boekhandel.
Door het verdwijnen van het filiaal van de Slegte, de winkel van Selexyz/Polare en de Bijenkorf, is er echter een groot gat gevallen. Het Colofon wil die leemte invullen.

Onze Visie:
Het Colofon = een opsomming van boeken in al haar fysieke verschijnings-vormen. Altijd uitdagend en zinnenprikkelend. Het Colofon heeft een passie voor het papieren boek. En dat gaat u merken!

Het Colofon = samenwerking met meubelmakers uit de regio, designers en kunstenaars. In de startfase bestond het meubilair planken, oude deuren en schragen. In de loop van enkele maanden is dit vervangen door prachtige tafels, stoelen en andere interieur dat ook allemaal te koop is. Wij zijn geen dag hetzelfde.

Het Colofon = samenwerking met klanten en leveranciers. De detailhandel is in beweging en deze nieuwe boekhandel wil bijdragen aan allerlei nieuwe en creatieve ontwikkelingen.

Bij faillissement van Polare Arnhem werd nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is om juist lokaal verbindingen aan te gaan met auteurs, culturele instellingen en de klant. Met enerzijds een brede voorraad voordeelboeken, en anderzijds een eigenzinnige keuze van onze individuele boekverkopers. Geen centrale landelijk marketing maar lokaal ondernemerschap.

Crowdfunding:
Om de boekhandel te laten slagen is een flinke investering vereist. Het colofon is een crowdfunding gestart waaraan iedereen kan meedoen die hecht aan de lokale boekhandel en aan een breed aanbod boeken.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bookstores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boekhandel Het Colofon in Bakkerstraat 56, Arnhem Gelderland 6811 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boeken diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Boeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6811 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819266]