Boode Wijnkoperij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenstraat 28 , 6828 CK Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Boode Wijnkoperij

U vindt ons sinds 1985 aan de altijd gezellige Steenstraat in Arnhem. Net als veel collega winkeliers in deze straat zijn wij specialisten. In ons geval gaat het om wijn, whisky en het betere gedistilleerd. Wij zijn er trots op 100% zelfstandig te zijn.

Ons team bestaat uit Ronald Koenders (vinoloog en slijtervakman), Hanke van Slooten (slijtervakvrouw) en Ans van Rossum ( steun en toeverlaat).
In onze winkel hebben we wijnen vanaf 4 euro uit vele landen. Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal zijn sterk vertegenwoordigd, maar er zijn ook uitstekende wijnen uit andere Europese landen en uit Zuid Afrika, Australië, Chili, Argentinië en andere nieuwe wijnlanden.
Verder zijn er altijd zo'n 360 verschillende whisky’s op voorraad, 30 verschillende grappa’s, 40 verschillende cognacs en de nodige calvados en armagnac. En, wij zijn een van de weinige winkels in Nederland die Cadenhead's whisky, Nobeltje van Ameland, Tesselschade van Texel en een drietal echte Mede wijnen verkopen.

Onze winkel is ouderwets als het gaat om kennis, aandacht voor de klant, service en breedte van het assortiment. Wij helpen u nog echt. Zo adviseren we graag over wijn spijs combinaties, relatiegeschenken of een leuk cadeau voor een familielid, vriend of buur.
Kort parkeren en laden en lossen zijn geen probleem bij onze wijnzaak!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wijnkoperij-Yves-Boode-1671288539780295/

Categorieën: Wineries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boode Wijnkoperij in Steenstraat 28, Arnhem Gelderland 6828 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6828 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684773]