buitenland hypotheek en buitenlandhypotheken

buitenland hypotheek en buitenlandhypotheken van Buitenland Hypotheken

Door: Buitenland Hypotheken  17-03-2009
Trefwoorden: Buitenland Hypotheek, Frankrijk Hypotheek, Buitenland Hypotheken

Woonhuis of vakantiehuis: alles is mogelijk
De Buitenlandhypotheken zijn geschikt voor alle mogelijke situaties. Bijvoorbeeld voor als u in het buitenland gaat wonen en in Nederland blijft werken en hier belasting blijft betalen. Maar ook wanneer u een tweede huis als vakantiewoning in het buitenland wilt kopen of laten bouwen.


De voordelen op een rij
* Nederlandse voorwaarden
Natuurlijk kunt u een buitenlandse bank benaderen voor de financiering van uw woning aldaar. In de meeste gevallen zult u dan te maken krijgen met financieringsvoorwaarden die voor de Nederlandse markt ongebruikelijk zijn. Wij kunnen u een financiering bieden op Nederlandse voorwaarden, die onder andere voldoen aan het hoge niveau van consumentenbescherming in Nederland.

* Fiscaal voordeel
De Nederlandse fiscale wetgeving met betrekking tot permanent wonen in het buitenland is in 2001 ingrijpend gewijzigd. Daardoor kunt u soms ook voor een woning in het buitenland profiteren van belangrijke fiscale voordelen. Wij kunnen u hierover adviseren.

* Advies
Wij informeren en adviseren u over allerlei zaken rondom de koop van een woning in het buitenland. Neem daarom - als u woonplannen in het buitenland heeft - direct contact met ons op, zodat wij voor u een afspraak kunnen maken met een van onze adviseurs die gespecialiseerd is in buitenlandhypotheken. U profiteert dan meteen al van onze grote expertise als het gaat om wonen in het buitenland.
AEGON Hypotheken Argenta Hypotheken Bank of Scotland Hypotheken
BLG Hypotheken Bouwfonds Hypotheken Direktbank Hypotheken Falcon Hypotheken
GMAC Hypotheken ING Bank Hypotheken Postbank Hypotheken SNS Hypotheken
Stad Rotterdam Hypotheken Westland Utrecht Hypotheken
Woonfonds Hypotheken Zurich Hypotheken

Trefwoorden: Belgie Hypotheek, Belgie Hypotheken, Buitenland Hypotheek, Buitenland Hypotheken, Duitsland Hypothekenm Duitsland Hypotheek, Frankrijk Hypotheek, Frankrijk Hypotheken, Spanje Hypotheek, Spanje Hypotheken,

Contact Buitenland Hypotheken

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share