hypotheek in spanje en spanje hypotheken

hypotheek in spanje en spanje hypotheken van Buitenland Hypotheken

Door: Buitenland Hypotheken  13-03-2009
Trefwoorden: Emigreren Naar Spanje, Makelaar In Spanje, Hypotheek In Spanje

Hypotheken voor de aankoop van een woning in Spanje

Er zijn diverse mogelijkheden om de aanschaf van Spaans onroerend goed te financieren.
Het voordeel van het vestigen van hypotheek op de Spaanse woning is voornamelijk het reduceren van de Spaanse successiebelasting.

Financieren banken nog steeds 2de huizen in Spanje?

Ondanks dat veel (Spaanse) banken de geldkraan hebben dichtgedraaid zijn er nog steeds mogelijkheden om de aankoop van een Spaanse woning (deels) te financieren, ook wanneer u Nederlands inkomen heeft.

Wanneer uw inkomenssituatie helder en voldoende is volgens de criteria van de banken kan er nog altijd ca. 70% van de aankoopsom of taxatiewaarde gefinancierd worden. Afhankelijk van bank wordt de aankoopsom of de taxatiewaarde als basis voor de financiering gebruikt.

Rente vast of variabel?

Hypotheken in Spanje zijn grotendeels gebaseerd op een variabele rente. Dat het lenen van geld duurder wordt is een gevolg van de marktwerking. Banken zijn huiverig om onderling geld te lenen mits tegen flinke rentes. Uiteindelijk worden deze prijzen doorberekend aan u als consument. Er zijn banken in Spanje die korte en lange vaste rentes aanbieden.

Voordat u een officiële offerte van een bank accepteert is het raadzaam de kleine letters in deze offerte goed door te lezen. Een lage rente kan interessant zijn mits de bank geen aanvullende producten verplicht stelt welke veel geld kosten en u geen voordeel opleveren.

Welke bank bij u past is totaal afhankelijk van de bron en de hoogte van uw inkomsten en het onderpand in relatie tot uw wensen. Laat u goed adviseren welke bank en hypotheek product het meest geschikt is voor u. Wij kunnen op voorhand berekenen of u het inkomens criteria van de bank past om u vervolgens een geschikte hypotheek aan te bieden.

Trefwoorden: Emigreren Naar Spanje, Hypotheek In Spanje, Makelaar In Spanje, Spanje Hypotheek,

Contact Buitenland Hypotheken

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share