hypotheek voor Duitsland

hypotheek voor Duitsland van Buitenland Hypotheken

Door: Buitenland Hypotheken  13-03-2009
Trefwoorden: Makelaars In Duitsland, Hypotheek In Duitsland, Duitsland Hypotheek

Hypotheken Duitsland
Duitsland hypotheek
De laatste jaren zijn er veel Nederlanders verhuisd naar Duitsland. Vanwege de belastingwetgeving, die hypotheekrenteaftrek ook voor een huis in het buitenland toestaat en ook zeker vanwege het grote prijsverschil tussen Nederland en Duitsland. Nederlandse koopwoningen zijn namelijk duur en de ruimte om hier nieuw te bouwen is beperkt. En dat terwijl er op een steenworp afstand betaalbare huizen en bouwkavels liggen!

Bij de aankoop of bouw van uw woning komt heel wat kijken, in Nederland en zeker in Duitsland. U adviseren over de juiste hypotheek en verzekeringen heeft dan ook onze hoogste prioriteit. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om ons hypotheekadvies bij hypotheekverstrekkers onder te brengen.

Let op: Buitenland-hypotheken beschikt over de mogelijkheden uw aankoop of nieuwbouw in Duitsland VOLLEDIG TE FINANCIEREN waardoor eigen inbreng van grote sommen geld niet nodig is. Dit is bij de meeste andere geldverstrekkers een strikte voorwaarde. Bij Buitenland Hypotheken kan dus iedereen de mogelijkheid van wonen in Duitsland overwegen. Daarbij wordt u volledig begeleid in het hele aankoop- en financieringstraject door zowel een Nederlandse als Duitse notaris.

Trefwoorden: Duitsland Hypotheek, Financiering In Duitsland, Hypotheek In Duitsland, Makelaars In Duitsland

Contact Buitenland Hypotheken

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share