hypotheken in Frankrijk

hypotheken in Frankrijk van Buitenland Hypotheken

Door: Buitenland Hypotheken  13-03-2009
Trefwoorden: Frankrijk Hypotheken, Emigratie Naar Frankrijk, Financierinf In Frankrijk,

Frankrijk hypotheek
Buitenland Hypotheken biedt u een op maat gemaakte hypotheek voor uw onroerend goed in Frankrijk. In onderstaande vindt u een opsomming van de belangrijkste gegevens met betrekking tot de Frankrijk hypotheek.
Frankrijk Hypotheken met Buitenland Hypotheek
Alle hypotheken zijn in Euro en uw Franse woning geld als onderpand. Het maximale hypotheekbedrag bedraagt 85% van de aankoopprijs inclusief courtages.
Franse hypotheekverstrekkers bekijken uw financiele situatie bij beoordeling van uw afbetalingscapaciteit. Grofweg gezien mogen de maandelijkse lasten voor uw Frankrijk Hypotheek niet meer dan 35% van uw maandelijkse inkomen bedragen. U kunt bij de berekeningen wel rekening houden met inkomsten uit verhuur en/of investering.
Type Frankrijk hypotheken
Hypotheken kunnen worden afgesloten voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Voor renovatie en constructie zullen schattingen moeten worden overlegt met betrekking tot duur van het project. Middelen worden indien gewenst direct aan de aannemer vrijgegeven na overleg van facturen.
Buitenland Hypotheken biedt tevens een Frankrijk hypotheek gericht op bijvoorbeeld het benutten van overwaarde op uw onroerend goed, of herfinanciering.
Frankrijk hypotheek producten
Een variëteit aan producten zijn beschikbaar waaronder zowel aflossingsvrije hypotheken als hypotheken met aflossing en uiteraard producten die beide combineren. Daarnaast biedt Buitenland Hypotheken producten zowel de Frankrijk hypotheek met vaste als variabele rente of een combinatie tussen beide waarbij de looptijd varieert tussen 5 tot 25 jaar. De meerderheid van onze hypotheken kennen geen boete clausule in het geval van vervroegde aflossing.

Trefwoorden: Emigratie Naar Frankrijk, Financierinf In Frankrijk, Frankrijk Hypotheken, Hypotheek In Frankrijk, Makelaar In Frankrijk,

Contact Buitenland Hypotheken

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share