BUSIOP Full-Servicekantoor introduceert Startpakket

BUSIOP Full-Servicekantoor introduceert Startpakket van Busiop Nederland

Door: Busiop Nederland  13-01-2009
Trefwoorden: Training, Begeleiding, Mkb

De ondernemers krijgen vanuit BUSIOP een professionele kantooromgeving, marketingondersteuning, commerciële training, netwerk en ondersteuning in ondernemersvaardigheden. Hiernaast zijn en nog diverse andere voordelen voor Zelfstandigen. Voor aanvullende informatie verwijzen wij naar www.busiop.nl.
Met de ondersteuning door BUSIOP wordt het opstarten van een onderneming eenvoudiger en de kans op succes vele malen groter.

Sinds 2007 is BUSIOP Nederland, een unieke franchiseformule aan het uitrollen. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en kleinere ondernemingen. Het blijkt dat BUSIOP voor Kantoorhouders (personen met management ervaring) een zeer goed alternatief is om een onderneming te starten. Met name “Management Buy In” kandidaten (MBI) kunnen zich goed vinden in het starten van een BUSIOP Full-Servicekantoor in plaats van een bestaande onderneming over te nemen. Inmiddels mag BUSIOP zich ook verheugen in gevestigde ondernemers die een kantoorruimte overschot hebben en hun ondernemerservaring graag met andere willen delen.

De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klantennetwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband. De doelstelling is dat de Zelfstandige zich bezig kan houden met de core business waarin deze goed is en de passie vandaan haalt, en dat de overige zaken volledig kunnen worden verzorgd.

“Veel zzp’ers houden kantoor op een zolder of in de garage”, zegt Gerard van den Heuvel, directeur BUSIOP Nederland. “Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn. Het is niet voor niets dat van de bedrijven welke zich jaarlijks inschrijven bij de Kamer van Koophandel een zeer groot gedeelte al binnen 12 maanden weer stopt als ondernemer. Onder die zzp’ers bestaat daarom grote behoefte aan passende, betaalbare en professionele kantoorruimte, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Bij BUSIOP is alles geregeld, waardoor er een win-win situatie ontstaat.

In Nederland zijn meer dan 150.000 zelfstandigen werkzaam in de dienstverlenende sector en dit aantal is snel groeiend. Al deze kleine bedrijven hebben hun eigen vaste lasten en verplichtingen. Voor BUSIOP was dit de reden voor de ontwikkeling van deze succesvolle franchiseformule, waarbij (eenmans)bedrijven samenwerken, met behoud van zelfstandigheid. Door deze samenwerking zijn ze “Professioneel zelfstandig maar niet alleen”.

Trefwoorden: Begeleiding, Iro, Kantoorruimte, Mkb, Ondernemer, Onderneming, Ondersteuning, Opleiding, Professioneel, Starten, Training, Uitkering, Werkloos