BUSIOP Full-Servicekantoor nu ook in Rijswijk

BUSIOP Full-Servicekantoor nu ook in Rijswijk van Busiop Nederland

Door: Busiop Nederland  09-06-2009
Trefwoorden: Marketing, Ondersteuning, Ondernemer

Naast Rijswijk zijn er o.a. ook vestigingen in Veenendaal, Zwolle, Emmeloord en Arnhem. BUSIOP is een unieke formule voor samenwerkende zelfstandig ondernemers in zakelijke dienstverlening, met op diverse locaties Full-Servicekantoren. Deze Zelfstandig Specialisten kunnen gebruik maken van professionele en betaalbare kantoorruimte en krijgen training en begeleiding op het gebied van ondernemerschap en commerciële activiteiten. Zij richten zich op hun core-business en de Kantoorhouder zorgt voor alle zaken er omheen. In de BUSIOP organisatie werken de (eenmans)bedrijven professioneel zelfstandig, maar niet alleen.
Samen ondersteund ondernemen
Directeur Gerard van den Heuvel van BUSIOP Nederland is niet voor niets met deze bewezen formule gestart. “Er werken in Nederland ruim 175.000 zelfstandigen in de dienstverlenende sector en veel van deze “ zzp’ers” houden kantoor op een zolder of in de garage. Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn.” Hij constateerde ook dat van de bedrijven die zich jaarlijks inschrijven bij de Kamer van Koophandel een zeer groot deel binnen 12 maanden alweer stopt als ondernemer. “Onder zzp’ers is dus grote behoefte aan gestructureerde samenwerking, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Dit eventueel aangevuld met een professionele betaalbare kantooromgeving. BUSIOP regelt alles waardoor er een win-win situatie ontstaat. Ook voor de Kantoorhouders.” Dit zijn mensen met managementervaring die op deze manier een eigen onderneming kunnen beginnen met zeer gemotiveerde specialisten. BUSIOP is de oplossing voor mkb-bedrijven zonder eigen stafafdeling, die op diverse terreinen een specialist nodig hebben. Bijvoorbeeld marketing, communicatie, ICT, administratie, juridisch en meer. Bij het BUSIOP Full-Servicekantoor zijn de professionele diensten op één plek te verkrijgen.
Informatie
Het Full-Servicekantoor in Rijswijk, BUSIOP Gateway is al operationeel en krijgt op heel korte termijn de BUSIOP huisstijl. Meer informatie over BUSIOP Gateway, bij Wim Goedhart op [email protected] of op 06 41676979. Meer informatie over BUSIOP Nederland, bij Gerard van den Heuvel op [email protected] of via 026 354 32 10. www.busiop.nl

Trefwoorden: Marketing, Ondernemer, Ondersteuning, Samenwerken, Zelfstandige