BUSIOP tekent trainingsovereenkomst met BEI Group

BUSIOP tekent trainingsovereenkomst met BEI Group van Busiop Nederland

Door: Busiop Nederland  06-04-2007
Trefwoorden: Training, Mkb, Zakelijke Dienstverlening

PERSBERICHT: ARNHEM, 6 april 2007

BUSIOP tekent trainingsovereenkomst met BEI Group.

Op 5 april is tussen BUSIOP Nederland en BEI Group de samenwerkingsovereenkomst getekend waarmee BEI Nederland de volledige verantwoordelijkheid krijgt om de franchisenemers van BUSIOP op te leiden.

BEI Group, wat staat voor Business Education International, is een internationale franchiseorganisatie voor het trainen van ondernemers en medewerkers van ondernemingen in het midden en klein bedrijf en heeft een groot scala aan trainingsprogramma’s gericht op het verbeteren van de prestaties in de onderneming. BEI Group wordt in Nederland vertegenwoordigd door Catherine Megens, eigenaar van de Nederlandse franchiserechten voor BEI.

BUSIOP is een unieke en bewezen franchiseformule. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandigen zonder personeel en kleinere ondernemingen. Vanuit de BUSIOP Full-Servicekantoren ontstaat een “one stop shop” in zakelijke dienstverlening waar het midden- en kleinbedrijf haar volledige ondersteuning kan verkrijgen. Hierdoor krijgt het MKB in Nederland op één locatie -vergelijkbaar met de staffuncties die grotere organisaties intern in loondienst hebben- diensten op het gebied van administratie, communicatie, consulting, financieel, human resources, ict, juridisch en onroerend goed. BUSIOP heeft inmiddels twee vestigingen en is op diverse plaatsen in gesprek met potentiële kantoorhouders.

Voor BUSIOP is training een zeer belangrijk onderwerp, want alleen met training en begeleiding is het mogelijk om personen op een hoger niveau te krijgen waardoor ze beter zullen gaan presteren. BEI is in staat gebleken om voor een goede prijs een zeer hoge kwaliteit trainingen te verzorgen, waarbij iedereen aan het einde van een training direct zijn persoonlijke of zakelijke rendement ziet.

BEI is de organisatie welke in samenspraak met Gerard van den Heuvel oprichter en eigenaar van BUSIOP, de aanvangstraining voor kantoorhouders heeft geschreven. Deze driedaagse training waarbij nieuwe kantoorhouders de eerste kennis krijgen over de unieke formule en manier van samenwerking wordt door de franchisenemers zeer positief ervaren.

Jos van Haeren, de eigenaar van BUSIOP One te Veenendaal zei hierover. “Ondanks dat ik een grote management ervaring bezit en zelf al vele management trainingen heb gevolgd zijn deze dagen bijzonder waardevol geweest m.b.t. de kennisoverdracht over het BUSIOP systeem en hoe dit in de lokale markt te implementeren. Er wordt tijdens de training op een heldere wijze stap voor stap ingegaan op systemen van BUSIOP en de te nemen beslissingen tijdens het opstartproces van je BUSIOP kantoor”.

Naast de aanvangstraining krijgen BUSIOP Kantoorhouders nog 7 dagen training om ze volledig klaar te stomen voor de opstart van hun Full-Servicekantoor. Tevens zal BEI in het vervolgtraject nog een groot scala aan aanvullende trainingen gaan bieden voor zowel de BUSIOP Kantoorhouders als voor de BUSIOP Zelfstandig Specialisten.


Over Gerard van den Heuvel
De BUSIOP-formule is ontwikkeld door Gerard van den Heuvel, een financieel-economisch expert, met ruim tien jaar ervaring in franchise dienstverlening. Van 2002-2006 was hij franchisegever in Nederland van een internationale makelaarsorganisatie. In deze periode groeide deze organisatie van 25 kantoren met circa 100 geassocieerden tot een organisatie van bijna 100 kantoren met meer dan 500 geassocieerden.

Meer informatie:
BUSIOP Nederland
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
+31 (0) 26 354 32 10
+31 (0) 6 21 80 35 31
email: [email protected]
www.BUSIOP.nl

Trefwoorden: B2b, Bedrijf Starten, Business Model, Franchise, Freelance, Groei, Mkb, Ondernemen, Opleiding, Samenwerking, Training, Zakelijke Dienstverlening