EERSTE FRANCHISE BUSIOP FULL-SERVICEKANTOOR GETEKEND!

Door: Busiop Nederland  15-12-2006
Trefwoorden: Coaching, Training, Zakelijke Dienstverlening

PERSBERICHT

ARNHEM, 15 December 2006

BUSIOP Nederland tekent eerste overeenkomst voor een BUSIOP Full-Servicekantoor.

Op 14 december is de eerste franchiseovereenkomst getekend voor een op te starten BUSIOP Full-Servicekantoor te Veenendaal. In het voorjaar van 2007 zal BUSIOP ONE in Veenendaal haar deuren op een feestelijke wijze gaan openen.

Bij Gerard van den Heuvel, Directeur van BUSIOP Nederland, bestaat de verwachting dat er dit jaar nog meerdere franchiseovereenkomsten zullen worden getekend. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid in de eerste helft van 2007 tussen de 5 en 10 Full-Servicekantoren op diverse plaatsen in Nederland worden geopend.

Sinds september 2006 is BUSIOP Nederland, een nieuwe franchiseformule - welke ondernemen dynamiek geeft en succeskansen optimaliseert - aan het uitrollen. De kern van de formule bestaat uit de opzet van een reeks Full-Servicekantoren, bedoeld voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en kleinere ondernemingen. De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook dagelijkse training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klanten netwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband. De doelstelling is ook dat de Zelfstandige zich bezig kan houden met zijn core business waarin hij goed in is en zijn passie vandaan haalt, de overige zaken worden volledig voor hem verzorgt.

“Veel zzp’ers houden kantoor op een zolder of in de garage”, zegt Gerard van den Heuvel. “Vaak zijn dat enthousiaste ondernemers die vaktechnisch zeer veel kennis hebben, maar op het gebied van ondernemerschap minder bedreven zijn. Het is niet voor niets dat van de bedrijven welke zich jaarlijks inschrijven bij de kamer van koophandel een zeer groot gedeelte al binnen 12 maanden weer stopt als ondernemer. Onder die zzp’ers bestaat daarom grote behoefte aan passende, betaalbare en professionele kantoorruimte, gekoppeld aan een stuk commerciële en strategische ondersteuning en begeleiding. Binnen de BUSIOP franchise is aan al deze zaken aandacht geschonken, waarbij voor alle betrokken partijen een win-win situatie ontstaat.

In Nederland zijn er meer dan 100.000 zelfstandigen werkzaam in de dienstverlenende sector. Al deze kleine bedrijven hebben hun eigen vaste lasten en verplichtingen. Voor BUSIOP reden voor het ontwikkelen van een franchiseformule, waarbij deze (eenmans)bedrijven samenwerken, met behoud van zelfstandigheid.Over Gerard van den Heuvel
De BUSIOP-formule is ontwikkeld door Gerard van den Heuvel, een financieel-economisch expert, met ruim tien jaar ervaring in franchise dienstverlening. Van 2002-2006 was hij franchisegever in Nederland van een internationale makelaarsorganisatie. In deze periode groeide deze organisatie van 25 kantoren met circa 100 geassocieerden tot een organisatie van bijna 100 kantoren met meer dan 500 geassocieerden.

Meer informatie:
BUSIOP Nederland
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
+31 (0) 26 354 32 10
+31 (0) 6 21 80 35 31
email: [email protected]
www.BUSIOP.nl

Trefwoorden: Bedrijfshuisvesting, Coaching, Freelancer, Kans Op Succes, Netwerken, Ondernemerschap, Training, Zakelijke Dienstverlening, Zelfstandig Ondernemer,