Citam Arnhem BV Suzuki Dealer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hazenkamp 70 , 6836 BA Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Citam Arnhem BV Suzuki Dealer

Citam-Arnhem is een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de autobranche en is inmiddels al meer dan 25 jaar officieel dealer van Suzuki automobielen.

Citam (City Taxi Maatschappij) is van oorsprong een taxibedrijf, opgericht in 1934, maar al snel werden de werkzaamheden in het centrum van Arnhem, uitgebreid met het verkopen en onderhouden van personen- en bedrijfsauto’s.

Toen Suzuki in 1979 auto's naar Nederland ging exporteren, was Citam Arnhem één van de eerste die aangesteld werd als Suzuki-dealer voor Arnhem en wijde omgeving. Door de sterke groei van het bedrijf werd de vestiging in het centrum te klein. Daarom is in 1998 een nieuwe vestiging geopend op de Autoboulevard Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid.

SUZUKIS GROEN LABEL
Suzuki heeft het milieu hoog in het vaandel staan. Daarom streeft Suzuki ook al jaren naar het leveren van ecologisch verantwoorde auto's, en is men voortdurend bezig met het ontwikkelen van nog zuinigere auto's. Beter voor het milieu én uw portemonnee.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is Citam Arnhem BV Suzuki Dealer in Hazenkamp 70, Arnhem Gelderland 6836 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6836 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767115]