Claassen Moolenbeek & Partners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kroonpark 18 , 6831 GV Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Claassen Moolenbeek & Partners

Objectiviteit en betrokkenheid staan bij Claassen,Moolenbeek&Partners hoog in het vaandel.
Onze objectiviteit is van groot belang bij de begeleiding van financieringsplannen en bedrijfsoverdrachten. CM&P werkt tegen vergoeding op uurbasis. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van het eindresultaat. Banken en participatiemaatschappijen weten dit te waarderen. Zolang wij bestaan is ieder ingediend financieringsplan gehonoreerd met een offerte. Op zich natuurlijk een betere garantie dan no-cure-no-pay!
Onze betrokkenheid wordt gewaarborgd doordat alle partners zelfstandig ondernemer zijn. Hierdoor heeft u altijd te maken met uw eigen contactpersoon. Het komt bij ons niet voor dat wij gaan ‘jobhoppen’ of een ‘junior adviseur’ inschakelen. Betrokkenheid is een basis voor langetermijnsucces.
Cliënten uit alle sectoren van het bedrijfsleven kunnen wij van dienst zijn; zowel het midden- en (grotere) kleinbedrijf alsmede het grootbedrijf. Onze kracht ontlenen we aan systematische toepassing van onze werkmethodiek. Een werkwijze die uitstekend hulp biedt bij het ontwikkelen en helpen invoeren van meerjarenplannen en het opstellen van financieringsrapporten c.q. kredietpresentaties. Zo sterken wij de ondernemer, die hierdoor bewuster en slagvaardiger met zijn markt en bedrijf omgaat. Behoud van initiatief en toevalligheden naar eigen hand zetten zijn in onze methodiek essentieel. Onze specialiteiten planning en control vindt u terug in al onze adviezen en begeleidingstrajecten. Deze zijn tevens inzetbaar bij investeringsbeslissingen en bij onderzoek naar de ontwikkelingsmogelijkheden van nieuwe markten en producten. Onze methodiek is er op gericht zaken helder te structureren en nuchter uitgerekend op een rij te zetten.
Claassen,Moolenbeek&Partners ging anno 1983 van start in Eindhoven. Vergelijkbare kantoren opereren inmiddels in heel het land. De kantoren worden bemand door meerdere partners.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Claassen Moolenbeek & Partners in Kroonpark 18, Arnhem Gelderland 6831 GV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Mkb diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Mkb per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6831 GV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816458]