Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pastoor van de Loolaan 4 , 6823 BC Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk

Bij Psychologenpraktijk Daniëls & Van Kruijsdijk kunt u terecht voor:
- Individuele therapie
- Relatietherapie
- Groepstherapie
- Mindfulness
- Coaching
- Spiritualiteitsgroepen

Onze praktijk bestaat sinds 1984 en vanaf het begin is de ontmoeting met de ander uitgangspunt geweest voor ons werk. Als therapeut gaan wij samen met de cliënt een proces aan waarin ieder moment een mogelijkheid is tot contact en tot ontdekking en verandering. Wij voelen ons thuis bij een manier van werken waarin ruimte en tijd is om elkaar werkelijk te ontmoeten. In de ontmoeting ligt de mogelijkheid om te ontdekken wie je bent. In dit proces van ontdekken is onze positie die van aanwezige, betrokken en vakkundige werkpartner. Dat betekent dat van ons zowel steun als confrontatie verwacht mag worden, echter altijd vanuit respect voor de cliënt, voor zijn of haar weg en vanuit het inzicht in het therapeutisch proces.

In onze privésituatie en binnen ons werk laten wij ons inspireren door de transpersoonlijke laag en hebben wij ons verdiept in Zen-meditatie, boeddhisme, de psychologie van Jung, de zijnsgerichte therapie, existentiële therapie, het werk van A.H. Almaas, van Ken Wilber, van Bert Hellinger (familie-opstellingen) en de Mindfulness Based (Aandachtgerichte) benadering.

Wij bieden een breed scala aan mindfulness, coaching en psychologische begeleiding.
In de individuele therapie werken we met kortdurende trajecten. De lengte van de therapie is afhankelijk van de situatie en de vraag van de hulpvrager en kan variëren van gemiddeld vijf tot vijftien sessies. Individuele therapie is geschikt voor degene die iets wil uitzoeken met betrekking tot zijn of haar persoonlijke geschiedenis.
Mindfulness betekent aandacht gerichtheid: het op een niet-oordelende manier met aandacht aanwezig zijn in het hier-en-nu. Het is een houding en manier van leven die ons inspireert en die van daaruit ook merkbaar is in onze manier van werken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Daniëls & Van Kruijsdijk Psychologenpraktijk in Pastoor van de Loolaan 4, Arnhem Gelderland 6823 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6823 BC, Nederland

 • Libra

  Utrechtseweg 145 /FLAT-78 Arnhem Gelderland 6812 AB

 • Infinite Creativity

  Ulvenhoutstraat 46 Arnhem Gelderland 6843 RG

 • Gsm-markt

  Koningstraat 65 Arnhem Gelderland 6811 DJ

 • Studio Arts

  Klarendalseweg 137 Arnhem Gelderland 6822 GG

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825165]