21 april 2009: Lezing 'De crisis: kosmo-logisch!'

Door: De Energiecentrale  10-04-2009
Trefwoorden: Bedrijf, Financieel, Systemen

Voor wie de wetmatigheden van de kosmos verstaat is de komst van de crisis logisch te verklaren. De planeet Uranus, symbool voor revolutie, vernieuwing en het doorbreken van grenzen, staat aan de hemel lijnrecht tegenover de behoudende en structurerende Staurnus. Op zijn minst geeft dat gerammel aan bestaande structuren, maar vaker nog een behoorlijke omwenteling.

Ook in de roerige zestiger jaren stonden deze twee planeten lijnrecht tegenover elkaar. En in 2056 zal dat weer zo zijn. Waar in de vorige oppositie Martin Luther King nog uitriep 'I have a dream' maar de tijd nog niet rijp was, heeft Obama nu als sleutelwoord 'change' en krijgt hij de kans om deze droom te realiseren. Waar in de sixties de Beatles, hallicunerende middelen en seksuele vrijheid de gevestigde orde onder vuur namen, zijn het nu de normen en waarden van de financiële wereld die ter discussie staan. We worden geconfronteerd met de vraag waar onze zekerheden op gebouwd zijn. En nog essentiëler: waar vinden we onze nieuwe zekerheden als de financiële systemen ons die niet (meer) bieden?

Wie zicht heeft op de kosmische cycli weet al van te voren wat de tendens van een bepaalde tijd zal zijn en kan er tijdig en adequaat op reageren. Elk mens en elk bedrijf is op unieke wijze verbonden met de wetmatigheden van de kosmos. Astrologie is hiervoor een helder en logisch meetinstrument dat achtergronden van gebeurtenissen zichtbaar en verklaarbaar maakt. ook uw bedrijf heeft een eigen kosmo-logisch antwoord op deze tijd. Belangrijke vraag daarbij is: waar ontleent u uw zekerheid aan?

De Energiecentrale nodigt u uit voor deze verhelderende lezing over de onderstroom van de crisis door Ria Borst!

Datum: 21 april a.s.
Plaats: Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310 te Arnhem
Kosten: € 35,- per persoon incl. koffie/thee, drankje en hapje
Tijden: 16.00 uur inloop, 16.30 uur aanvang lezing, 17.30 uur gelegenheid tot vragen stellen, 18.00 tot 19.00 uur napraten en mogelijheid tot netwerken met drankje en hapje.

Opgeven voor deze lezing kan via [email protected] of telefonisch via 026-44 33 710.

Trefwoorden: Astrologie, Bedrijf, Crisis, Cycli, Energiecentrale, Financieel, Financiële, Grenzen, Kosmo, Krisis, Logisch, Meetinstrument, Revolutie, Systemen, Vernieuwing, Vrijheid, Wereld, Wetmatigheden,