Detec - Van den Dool Beveiligingstechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blankenweg 19 , 6827 BW Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Detec - Van den Dool Beveiligingstechniek BV

Van den Dool Beveiligingstechniek BV - Veelzijdig in Beveiliging
Van advies tot montage: Van den Dool Beveiligingstechniek heeft het in huis!
Al sinds 1975 zij wij actief op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en bouwkundige beveiliging. Ook verzorgen wij uw meldkameraansluiting via onze Detec-Devision meldkamer.

Door onze jarenlange ervaring weten wij ook voor de moeilijke zaken een oplossing te vinden. Doordat onze monteurs zeer accuraat werken worden storingen aan de installaties veelal voorkomen.
Kwaliteit en service zijn de belangrijke pijlers van ons werk. Hierdoor zorgen wij voor de lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Indien er toch een probleem met uw installatie mocht zijn, staat onze 24-uurs storingsdienst paraat.

KPN wijzigt haar infrastructuur. ISDN en PSTN telefoonverbindingen komen te vervallen. Doormelding van uw installaties naar de meldkamer dienen tijdig te worden aangepast zodat deze over VOIP (internet) ook blijven functioneren.
U bezuinigd op uw telefoonkosten door gebruik te maken van uw internetaansluiting.
Onze adviseurs weten wat er te koop is op de markt van beveiligingsoplossingen en ze passen dat op verschillende terreinen toe.

DETEC is een landelijk dekkend netwerk van specialisten op het gebied van “Total Security”, met elf
vestigingen verspreid over Nederland. DETEC is werkzaam in het midden- en hogere marktsegment, vanaf het adviseren tot aan het installeren, onderhouden en het verrichten van alarmcentralediensten.
Met meer dan 35 jaar ervaring is DETEC een begrip in deze branche.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/detecvandendool/

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Detec - Van den Dool Beveiligingstechniek BV in Blankenweg 19, Arnhem Gelderland 6827 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6827 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746830]