Diofort™ stelt een nieuwe norm op het gebied van industriële vezels

Diofort™ stelt een nieuwe norm op het gebied van industriële vezels van Diolen Industrial Fibers

Door: Diolen Industrial Fibers  07-07-2006
Trefwoorden: Transport, Industrie, Innovatie

Arnhem, 3 april 2006

De ontwikkeling van Diofort™ is een volmaakt voorbeeld van de manier waarop dit beleid resulteert in een revolutionair nieuw product. Dit geavanceerde polymeer combineert een hoge sterkte met een uitstekende chemicaliën-, temperatuur- en vlambestendigheid. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met polymeerleverancier Ticona, zowel op zakelijk gebied als bij de technische ontwikkeling. Er zijn commerciële mogelijkheden bij toepassingen in vijandige milieus zoals hete gassen filtratie, de auto-industrie in industriële hydraulische en andere systemen en in composieten in bijvoorbeeld de luchtvaart en de transportsector. Diolen werkt momenteel samen met een geselecteerde groep klanten aan de ontwikkeling van verschillende producttoepassingen.

De veranderingen in de wereld van de industriële vezels zijn stormachtig. De snelheid en de gevolgen van dergelijke veranderingen vereisen innovatie op een hoog niveau en het vermogen om niet alleen in het heden, maar ook met het oog op de toekomst te denken en te ontwikkelen.

Zoals de CEO van Diolen Industrial Fibers, Jan Michiels, zegt:

"Ons beleid van gerichte investeringen en innovatie helpt ons nog sneller, effectiever en betrouwbaarder te reageren op eisen van de klant en die formule toe te passen voor succes met nieuwe initiatieven op een wereldwijde schaal."

Trefwoorden: Autoindustrie, Auto-industrie, Chemie, Composiet, Diolen, Diolen Industrial Fibers, Filtratie, Gasfiltratie, Hittebestendig, Industrie, Industriele Vezels, Innovatie, Luchtvaart, Polyester, Transport, Vezels, Vlambestendig,

Contact Diolen Industrial Fibers

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share