Argentijnse wijn prikkelt de zintuigen! Kom gratis proeven!

Argentijnse wijn prikkelt de zintuigen! Kom gratis proeven! van Don Gus Vinos Argentijnse Wijn Bestellen

Door: Don Gus Vinos Argentijnse Wijn Bestellen  06-10-2008
Trefwoorden: Wijnen, Proeverij, Wijnimport

De Ambassade van de Argentijnse Republiek in Nederland organiseert samen met de Kamer van Koophandel te Rotterdam op maandag 17 november een presentatie van producten afkomstig uit Argentinië. Doel van deze dag is het prikkelen van de zintuigen, in het bijzonder die van de Nederlandse horeca, retail- en detailhandel. U bent van harte uitnodigd om de overheerlijke kwaliteitswijnen van DON GUS VINOS te komen proeven.

Voor deze gelegenheid is de Van Oldenbarnevelt van het World Trade Centre Rotterdam gereserveerd. Het betreft een middagvullend programma waarbij een lopende proeverij georganiseerd wordt. De Ambassadeur zal het evenement officieel openen. Het geheel wordt omlijst met livemuziek van een bandoneonist, typische Argentijnse hapjes, foto’s van  Argentijnse landschappen en informatie over toeristische bestemmingen in  Argentinië.

U bent van harte uitnodigd om de overheerlijke kwaliteitswijnen van DON GUS VINOS te komen proeven.  Speciaal voor deze gelegenheid zullen wij u onze beste wijnen tentoonstellen: wij hopen u op maandag maandag 17 november 14.00 tot 18.00 uur te mogen begroeten in de Van Oldenbarnevelt van het World Trade Centre in Rotterdam.

Met vriendelijke groet / Best regards / Saludos cordiales,

Pieter Gussenhoven


DON GUS VINOS v.o.f.
Tel: 0054 11 42927628
Cel: 0054 11 1564148043
Web: www.dongusvinos.com
Skype: pieter.DONGUSVINOS
Blog: dongusvinos.blogspot.com


Trefwoorden: Argentijnse Wijn, Argentinie, Dongusvinos, Gratis Wijn Proeven, Kwaliteitswijn, Proeverij, Wijnen, Wijnimport,