Amfibische Maasvilla's

Amfibische Maasvilla's van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  14-07-2009

AMFIBISCHE MAASVILLA’S

Gelegen in de provincie Limburg op het Eiland in de Maas, ligt het plaatsje Ohé en Laak. Het is een natuurlijk gevormd eiland dat is ontstaan door een verdeling van de rivier de Maas in twee armen, de zogenaamde ‘oude’ en ‘nieuwe’ Maas. Het stadje omvat twee kernen, Ohé (660 inwoners) en Laak (220 inwoners) en vormen van oudsher samen één gemeenschap en liggen op de zuidelijke helft van het eiland.

Door zand- en grindafgravingen op diverse plaatsen op het eilandje, zijn er rondom het dorp verschillende plassen ontstaan, de Schroevendaalse plas, de Teggerse plas, de Molenplas en de Dilkensplas. Deze plassen worden gebruikt voor allerlei vormen van waterrecreatie en trekken jaarlijks vele toeristen.

Afgeschermd
Op een afgeschermd stukje aan de Schroevendaalse plas gaan 32 unieke, luxe watervilla’s gerealiseerd worden. Dit opmerkelijke project bestaat uit 4 steigers met aan elke steiger 8 vrijstaande woningen, bestaande uit drijvende en amfibische (semi-drijvende) woningen. Door de bijzondere architectuur, de gebruikte hoogwaardige materialen en het gebruik van diverse kleuren ontstaat een uitzonderlijk geheel. De villa’s hebben ca. 110 m2 woonoppervlak, verdeeld over 2 etages.

Unieke waterbeleving
Voor alle woningen geldt dat er aan alle moderne comfort is gedacht. De villa’s zijn voorzien van een mooie, ruime open keuken. Aan de woonkamer grenst een heerlijk balkon, van waaruit u optimaal kunt genieten van het wel en wee op het water. De 3 ruime slaapkamers, de badkamer met aparte douche en ligbad zorgen voor een woning die ruimte biedt aan 6 personen. Daarnaast is er op elke verdieping een apart toilet aanwezig en is er zelfs aan extra bergruimte gedacht!

Omgeving
De omgeving biedt volop gelegenheid voor waterrecreatie. Er is een jachthaven waarin u uw eigen boot kan aanmeren en het dagstrand is op loopafstand. Daarnaast is het een prima gebied om te fietsen; de mooiste fietspaden van Belgisch en Nederlands Limburg worden met elkaar verbonden. Het prachtige wandelgebied is uitermate geschikt voor visliefhebbers en vogelspotters.

Voor meer informatie: www.maasvilla.nl


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share