Bijzondere projecten op unieke locaties

Bijzondere projecten op unieke locaties van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  14-07-2009

DORMIO DENDERT DOOR MET BIJZONDERE PROJECTEN!


Er is geen ontkomen aan…. De financiële wereld staat te schudden op haar grondvesten en de tweede huizenmarkt staat onder druk. Maar zelfs in roerige tijden gaat Dormio door! Naast de bestaande projecten Resort Eifeler Tor (Duitsland), Feriendorf Obertraun (Oostenrijk), Bellevue de Dinant (België) en Esonstad (Nederland) gaat Dormio nu zelfs een stapje verder en heeft het aantal projecten verdubbeld met de start van de projecten Residenza Montopoli in Toscane, Hameau de la Maridèle in Frankrijk, de Maasvilla’s in Ohé & Laak in Limburg en is er een uitbreiding voor het reeds gerealiseerde Resort Walensee gepland.


Het aanschaffen van een tweede woning is niet iets wat mensen zomaar beslissen. Daar gaat vaak heel wat wikken en wegen aan vooraf. Helemaal in deze tijden. Wat heeft Dormio dan toch, dat andere partijen niet hebben? “Jarenlange ervaring met het realiseren van dit soort projecten”, is het eerste dat Don van Schaik, directeur van Dormio leisure development aangeeft. “Uit ervaring weten wij dat als eerste het gevoel op locatie goed moet zijn. Daarom organiseert Dormio dan ook regelmatig bezichtigingreizen en open dagen om geïnteresseerden dit gevoel zelf te laten ervaren. Als projectontwikkelaar van recreatief onroerend goed in Europa, krijgen wij regelmatig bijzondere locaties onder ogen. Hierbij komen alleen de meest unieke en bijzondere locaties en projecten door de selectie heen. Wij weten als geen ander wat mensen zoeken en proberen hier op in te spelen. Je moet het de mensen zelf laten ervaren. Als we dan ook nog eens laten zien dat we niet zomaar vakantiewoningen neerzetten, maar prachtige woningen voorzien van alle comfort en luxe in combinatie met alle faciliteiten van het park, begrijpen kopers dat Dormio anders is.”


Deze zomer zal Dormio diverse open dagen en bezichtigingreizen organiseren voor geïnteresseerden in de verschillende projecten. Tijdens deze dagen kunnen de locaties en de omgeving bekeken worden. Daarnaast kunnen geïnteresseerden met al hun vragen omtrent de aankoop van een tweede huis terecht bij de aanwezige verkopers.


Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.dormio.nl


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share