Gelanceerd: nieuwe websites!

Gelanceerd: nieuwe websites! van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  01-12-2008

Op vrijdag 28 november is de vernieuwde website van Dormio online gegaan. De nieuwe website is niet alleen qua look-and-feel compleet veranderd: de vormgeving is uitnodigend en fris geworden en nodigt iedereen uit tot verdere verkenning. Maar ook zijn de teksten daar waar nodig herschreven en is er ‘achter de schermen’ een hoop aangepast om beter gevonden te worden door de zoekmachines.

‘Er is een mooie heldere website gerealiseerd, die weer volledig aansluit bij onze visie voor de komende jaren’, aldus een enthousiaste Coen Crince le Roy, directeur van Dormio Recreatiewoningen. Eerder dit jaar is er een start gemaakt met het versturen van eigen nieuwsbrieven. Door te gaan werken met een ander systeem, kan er sneller en beter ingesprongen worden op de wensen van de geïnteresseerden van een tweede huis. Op de website is allerlei informatie te vinden rondom de lopende en gerealiseerde projecten en over Dormio als partner.

De vernieuwde website is niet alleen voor geïnteresseerden van een tweede huis, maar ook als informatieve bron voor de kopers bedoeld. Zij kunnen via Dormio.nl snel naar de projectwebsites van de door hen aangekochte vakantiewoning. Op deze websites kunnen zij informatie vinden over de voortgang en realisatie van het project.

Naast de corporate website heeft Dormio nu ook een website gelanceerd voor de (door)verkoop van reeds bestaande woningen: www.vakantiewoningkopen.com. Ook hiermee komt Dormio tegemoet aan de wensen van onze (potentiële) kopers.

Einde Persbericht


Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Meer informatie en fotomateriaal kunt u opvragen bij Dormio Recreatiewoningen. 
Email: [email protected] – telefoon: 026 – 353 77 00


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share