Leven als god in Frankrijk

Leven als god in Frankrijk van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  14-07-2009

LEVEN ALS GOD IN FRANKRIJK


In het typische Franse dorpje Cussac, ligt gesitueerd in de driehoek Perigueux-Angouleme-Limoges Hameau de la Maridèle, een vakantiepark voor natuurliefhebbers dat rust en ruimte biedt. Het vakantiepark omvat een oppervlakte van circa 15 hectaren met daarin centraal gelegen een groot vismeer. Rondom dit meer liggen verschillende percelen die beschikbaar zijn voor het plaatsen van een prachtige 6 of 10 persoonswoning. Alle huizen zijn vrijstaand en beschikken over een ruim, deels overdekt terras, omgeven door veel groen. Een prachtige plek om volop van het buitenleven te genieten. Een unieke kans om zelf uw uitzicht te bepalen.


In en rond de regio van Hameau de la Maridèle liggen verschillende bezienswaardigheden en mogelijkheden voor sport en ontspanning. Of u nu één van de prachtige kastelen van de Richard Leeuwenhart route gaat bekijken of liever wilt gaan genieten van de wijngaarden van Bergerac. Het kan allemaal. Het landschap is gevarieerd met de Mont d’Ambazac en Mont Blond aan de ene kant en de valleien aan de andere kant. Vele beken en riviertjes lopen kris kras door het landschap en zorgen voor afscheiding van de weiden die als het ware gedecoreerd zijn met het bruin en wit van de Limousin- en Charolais kuddes.


Meteen genieten?
Naast de beschikbare percelen zijn er op dit vakantiepark ook een 8-tal bestaande vakantiewoningen aanwezig. Deze traditionele chalets zijn opgetrokken uit hout en steen en bieden ruimte aan 6 tot 8 personen. De woningen worden inclusief inventaris verkocht. Dit zorgt ervoor dat u direct kunt gaan genieten van deze bijzondere omgeving.


Faciliteiten
Centraal in Hameau de la Maridèle ligt een groot meer dat uitsluitend bedoeld is voor sportvissen. Wie wil zwemmen, kan terecht in het verwarmde binnen- of buitenbad. Kinderen kunnen zich ook vermaken in de speeltuin en in de open recreatieruimte. Daarnaast zijn er verschillende dierenweides met ezels, schapen, geiten, Schotse Hooglanders, lama’s en herten, die de natuurrijke omgeving nog eens extra benadrukken.

Voor meer informatie: www.lamaridele.nl


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share