Nieuw seizoen, 3 nieuwe projecten

Nieuw seizoen, 3 nieuwe projecten van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  31-03-2009

Op vraag geleverd: bijzondere Dormio projecten

Dormio is deze lente met 3 bijzondere projecten van start gegaan. Wat te denken van: romantische appartementen in Toscane, Bourgondisch genieten in Frankrijk en drijvende en semi-drijvende watervilla’s in Ohé & Laak; stuk voor stuk unieke projecten.

"Als één van de grootste projectontwikkelaar en verkooporganisatie van vakantiewoningen in Europa, kunnen we dan ook niet achterblijven”, geeft Coen Crince Le Roy, directeur van Dormio recreatiewoningen aan. “Voordat besloten wordt een project op te nemen in ons portfolio, wordt grondig gekeken of het aan onze eisen voldoet. Daarvan zijn wij met deze 3 nieuwe projecten van overtuigd”.

Watervilla’s Ohé & Laak
Op steenworp afstand van Maastricht wordt bij Ohé en Laak een bijzonder uniek project gerealiseerd. Slechts 32 drijvende en semi-drijvende woningen worden op een afgeschermd stukje aan de Schroevendaalse plas gebouwd. Dit opmerkelijke project bestaat uit 4 steigers met aan elke steiger 8 grote vrijstaande woningen. Door de bijzondere architectuur en het bijzondere staaltje techniek, het waterstandsverschil van 7m moet overbrugd kunnen worden en daardoor ook de verschillende momenten waarop de woningen gaan drijven, maken dat deze villa’s de unieke waterbeleving geven.

Residenza Montopoli Toscane
Grenzend aan het schilderachtige plaatsje Montopoli, halverwege de weg tussen Livorno naar Florence, ligt een unieke oude boerenhoeve waar 50 luxueuze, maar traditionele Toscaanse appartementen gerealiseerd worden. De appartementen zullen aangepast worden aan de streek; oud-rozerode stenen gevels, schuine daken, loggia-achtige balkons en trappen aan de buitenzijde van de woningen. Bijzonder is dat bijna elk appartement een grote eigen tuin tot de beschikking heeft.

Hameau de la Maridèle Frankrijk
In de driehoek Perigeux-Angoulême-Limoges ligt in het typische Franse dorpje Cussac het vakantiepark voor natuurliefhebbers: Hameau de la Maridèle. Rondom het grote vismeer liggen 25 verschillende percelen die beschikbaar zijn voor het plaatsen van een prachtige vrijstaande woning. Naast de beschikbare percelen zijn er ook 8 bestaande vakantiewoningen die u direct kan betrekken.

Dormio
Dormio is gespecialiseerd in het realiseren van recreatieparken in het binnen- en buitenland. Niet alleen voor de lente, maar voor elk seizoen geldt dat de aanschaf van een recreatiewoning bij Dormio de zekerheid geeft, dat een goede investering gedaan wordt. Als bedrijf hebben we een naam als betrouwbare partner hoog te houden en dat zullen we dan ook zeker koste wat kost doen.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Voor meer informatie zie www.dormio.nl.
Fotomateriaal kunt u opvragen bij Dormio - email: info@dormio.nl - telefoon: 026 - 353 77 00.


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share