Resort Walensee Uitverkocht!!

Resort Walensee Uitverkocht!! van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  12-01-2009

Nog voordat Resort Walensee officieel haar deuren opende, op 21 december jl, heeft Dormio het gerealiseerd om alle 126 appartementen en penthouses en 5 villa’s te verkopen. “Het is fantastisch om aan een project te werken dat met zoveel vertrouwen ontvangen is. Vandaag de dag is het niet zo vanzelfsprekend om een compleet luxe resort in recordtijd te bouwen én volledig te verkopen”, aldus een trotse Don van Schaik, directeur Dormio leisure development. “Nog niet eerder hebben we een project geopend, terwijl alle woningen al verkocht waren. Dat geeft vertrouwen voor onze nieuwe projecten”.

Bij de opening, waarbij bijna alle eigenaren aanwezig waren, is door de burgemeester officieel de sleutel overhandigd aan het management. Rondom de restaurants werd in typisch Zwitserse stijl dampende glazen glühwein en overheerlijke kaasfondue geserveerd. Onder het genot van live muziek, de Walensee op de achtergrond en spetterend vuurwerk kwam een einde aan de avond waar met man en macht al tijden naar toegewerkt is.

De verhuur van de woningen van Resort Walensee wordt verzorgd door Landal GreenParks. Er zijn volop faciliteiten die een verblijf op het park tot een aangename vakantie maken: een binnenzwembad, kinderspeelmogelijkheden, een openbaar dagstrand, après-skibar en verschillende restaurants. Echt genieten kan in het fraaie wellness center waar men tevens een prachtig uitzicht heeft. Het centrale gebouw aan de gezellige dorpsplaats bij de haven heeft een bijzondere architectuur en mooie houtafwerking en vormt een aansprekend baken voor de hele Walensee regio. Daarnaast vertrekt vanuit het dorp een gondellift naar het skigebied Flumserberg. Een mooi skigebied met diverse ski-scholen en snowboardparks.

Resort Walensee is ontwikkeld door het Nederlandse Dormio leisure development bv. Dormio bezit de benodigde specialistische kennis en ervaring in het ontwikkelen van omvangrijke recreatieprojecten. Het heeft een echte neus voor het vinden van bijzondere locaties. In het verleden realiseerde Dormio reeds Marina Lipno in Tsjechië en Village l’Eau d’Heure in België. Momenteel wordt er hard gewerkt aan o.a. de nieuwe projecten in Oostenrijk, Duitsland, België, Italië en Frankrijk.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Meer informatie en fotomateriaal kunt u opvragen bij Dormio – email: [email protected] – telefoon: 026 – 353 77 00


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share