Spectaculaire opening Resort Walensee 21 december

Spectaculaire opening Resort Walensee 21 december van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  27-11-2008

In een tijd waarin media voornamelijk hun aandacht richten op negatieve verhalen over de financiële markten, heeft Dormio een grootse prestatie geleverd. Het Zwitserse paradepaard, het luxueuze Resort Walensee, heeft zich in vliegende vaart ontwikkeld van tekentafel tot werkelijkheid. Precies 607 dagen na de eerste steenlegging, zal in het weekend van 20 en 21 december aanstaande het resort, bestaande uit 148 appartementen en penthouses en 5 villa’s, officieel geopend worden.

Don van Schaik, directeur Dormio leisure development: ’Toen we de locatie van Resort Walensee voor het eerst zagen, wisten we direct dat het een unieke plek met veel potentie was. Bij iedere stap in de verdere ontwikkeling van het project is dit gevoel verder versterkt. Het karakteristieke projectontwerp en de hoogwaardige uitvoering maakten het plaatje compleet. Dat we ons zo’n korte tijd na de start van de verkoop al op kunnen maken voor de opening is natuurlijk fantastisch. Het geeft ook eens te meer het vertrouwen aan, dat de kopers in Dormio en het project hebben.’

Het resort dat tachtig kilometer ten zuidoosten van Zürich ligt, staat garant voor een overvloed aan toeristische activiteiten. Het is met recht een all season resort; de waterski’s staan hier gebroederlijk naast de sneeuwski’s in de berging. Op nog geen 100 meter afstand bevindt zich de gondellift naar skigebied de Flumserberg, terwijl de jachthaven de toegangspoort vormt tot uiteenlopende watersporten. Don van Schaik: ’Dat is het mooie van Resort Walensee: het is in alle seizoenen een ideale vakantiebestemming’.

Zoals van een resort van dit niveau is te verwachten, zijn de faciliteiten voortreffelijk: een binnenzwembad, kinderspeelmogelijkheden, een openbaar dagstrand, apres-skibar en verschillende restaurants. Echt genieten kan in het fraaie wellness center waar men tevens een prachtig uitzicht heeft. Het centrale gebouw aan de gezellige dorpsplaats bij de haven heeft een bijzondere architectuur en mooie houtafwerking en vormt een aansprekend baken voor de hele Walensee regio. De verhuur van Resort Walensee wordt verzorgd door Landal GreenParks, dat reeds gestart is met diverse promotionele activiteiten.

Resort Walensee is ontwikkeld door het Nederlandse Dormio leisure development bv. SNS Property Finance is als projectfinancier betrokken geweest bij het realiseren van Resort Walensee am Hallstättersee. Dormio bezit de benodigde specialistische kennis en ervaring in het ontwikkelen van omvangrijke recreatieprojecten. Het heeft een echte neus voor het vinden van bijzondere locaties. In het verleden realiseerde Dormio reeds Marina Lipno in Tsjechië en Village l’Eau d’Heure in België. Momenteel wordt er hard gewerkt aan o.a de nieuwe projecten Feriendorf Obertraun in Oostenrijk en Resort Eifeler Tor in Duitsland.

Einde Persbericht


Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Meer informatie en fotomateriaal kunt u opvragen bij Dormio – email: [email protected] – telefoon: 026 – 353 77 00


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share