Toscaanse traditie

Toscaanse traditie van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  14-07-2009

TOSCAANSE TRADITIE


Slingerend over kleine weggetjes omlijst door cipressen, velden vol graan en pijnbomen ligt halverwege de weg van Livorno naar Florence het middeleeuwse stadje Montopoli Val d’Arno. Montopoli is een karakteristiek Toscaans stadje dat nog veel waarde hecht aan oude tradities. Ieder jaar, op de tweede zondag in september, vindt in Montopoli het middeleeuwse feest plaats. Oude ambachten, straattoneel, optredens van folkloristische groepen en de traditionele boogschietwedstrijd tussen de twee stadswijken, zullen voor vertier zorgen.


Grenzend aan dit schilderachtige plaatsje ligt een unieke oude boerenhoeve waar 50 luxueuze, maar traditionele Toscaanse appartementen gerealiseerd worden, Residenza Montopoli. Het 5ha tellende perceel maakt deel uit van een appelboomgaard. De oude hoeve zal, evenals de omliggende gebouwen, gerestaureerd worden alvorens ze omgebouwd kunnen worden tot luxe appartementen. Daarnaast komen er 11 nieuw te bouwen appartementsgebouwen met daarin elk 4 appartementen.


Italiaanse charme
De appartementen zullen gebouwd worden in de typische Toscaanse bouwstijl. Dat wil zeggen: een kleurstelling die geheel past bij de streek (Siena geel en Oud rozerood), stenen gevels, schuine daken, loggia-achtige balkons en trappen gesitueerd aan de buitenzijde van de woningen. De appartementen variëren van 50 m2 to 100 m2, waarbij de grotere appartementen voor permanente bewoning beschikbaar zullen zijn. Alle woningen zullen uitgerust worden van een prachtige keuken die van alle moderne gemakken voorzien is en een prachtige badkamer. Bijzonder is dat er bij bijna elke woning een grote tuin beschikbaar is. Wijds wegkijkend over het glooiende heuvellandschap van Toscane, zult u heerlijk kunnen genieten van de uitgebreide faciliteiten van het ‘park’. Er komt onder andere een restaurant, zwembad en tennisbaan. Er zal een parkmanager aanwezig zijn om het beheer te verzorgen. Zo houdt u zelf alle vrije tijd over om te genieten van de prachtige omgeving waarin deze bijzondere Residenza is gelegen. U hoeft u zeker niet te vervelen.


Toscane is een van de meest aantrekkelijke en begerenswaardige streken van Europa. Zowel vanwege haar cultuur-historische waarden, als van de rijke Italiaanse cultuur, het prachtige heuvelachtige landschap en het heerlijke klimaat. De nabijgelegen bekende bezienswaardigheden in Florence, Pisa, Siena en Lucca en de twee internationale vliegvelden maken dat een nog steeds groeiend aantal Nederlanders op vakantie gaat naar Toscane (+10% in 2008).


Voor meer informatie: www.residenzamontopoli.nl


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share