Waarom juist nu investeren in Resort Eifeler Tor

Waarom juist nu investeren in Resort Eifeler Tor van Dormio leisure development bv

Door: Dormio leisure development bv  14-07-2009

WAAROM JUIST NU INVESTEREN IN RESORT EIFELER TOR?


Op de vakantiebeurs werd het al snel duidelijk…. De Nederlander zal óók dit jaar dichter bij huis zijn vakantie doorbrengen. Deels zal dit een gevolg zijn van de financiële situatie waarin we ons op dit moment bevinden, maar deels zal dit veroorzaakt worden door de al enige tijd durende trend dat we liever een paar keer korter op vakantie willen gaan.


Duitsland zal net als de voorgaande jaren de top tien van buitenlandse vakantiebestemmingen aanvoeren met ruim 3 miljoen vakanties. Dat houdt in dat 1 op de 6 geplande vakanties naar onze oosterburen gaat. Als meest populaire regio zal de Eifel dan ook, net als vorig jaar, een recordaantal toeristen te verwerken krijgen en dat terwijl de accommodaties in de Eifel vaak onvoldoende aan de eisen voldoen die de hedendaagse toerist stelt.

Met Resort Eifeler Tor investeert u in een verantwoord en een betaalbaar stukje toekomst. De unieke ligging, de moderne faciliteiten en de luxe appartementen maken investeren in dit project buitengewoon interessant. Op een veilige manier investeren in de toekomst en tegemoet komen aan de wensen die de eigentijdse vakantieganger vraagt en verwacht. Geen sterk fluctuerende aandelen of obligaties die slechts voort kabbelen, maar direct rendement dat niet alleen bestaat uit de verhuuropbrengsten of waardevermeerdering bij een eventuele verkoop. Vergeet vooral ook niet het emotionele aspect. U kunt uw kostbare vrije tijd doorbrengen in een prachtige natuurrijke omgeving in eigen woning. Heerlijk wandelen, zwemmen, zeilen, mountainbiken of zelfs ballonvaren. Alles is mogelijk in deze bijzondere omgeving.


Steeds vaker en steeds meer gaan grote groepen vrienden en families samen op vakantie. En waarom ook niet? Op vakantie met een groep is veel leuker! Na een dag heerlijk genieten van de omgeving ‘s avonds koken en aan een grote tafel dineren, een spelletje doen en gezellig kletsen: een vakantiehuis is daarvoor het ideale onderkomen. De keuze van een vakantiehuis wordt dan ook vaak bepaald aan de hand van het aantal aanwezige slaapkamers, toiletten en badkamers. Een goede investeringsmogelijkheid zijn dan ook de grotere villa’s binnen Resort Eifeler Tor. Grotere woningen voor een groeiende doelgroep.


Meer informatie: www.resorteifelertor.nl


Contact Dormio leisure development bv

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share