Het Factuurcongres 2008

Het Factuurcongres 2008 van Factuurwijzer

Door: Factuurwijzer  30-01-2008

Op 21 mei 2008 organiseert Factuurwijzer het ‘Factuurcongres’. Tijdens dit interactieve congres staat geautomatiseerde factuurverwerking en elektronisch factureren centraal. Daarbij wordt ruimschoots aandacht besteedt aan Europese en grensoverschrijvende aspecten en ontwikkelingen. Het doel van dit congres om organisaties vanaf 10 medewerkers de vele mogelijkheden en voordelen voor hun organisatie te laten ervaren.

Daarnaast wordt voor de eerste keer ‘De Gouden Inkoopfactuur’ en ‘De Gouden Verkoopfactuur’ uitgereikt. Leveranciers van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking worden hiermee samen met de betreffende gebruiker in het zonnetje gezet. Tot slot wordt aan het einde van het congres de ‘Factuurmonitor 2008’ uitgereikt. Hierin staat de laatste stand van zaken rondom dit onderwerp.

Datum: 21 mei 2008
Locatie: Arnhem

Doelgroep: bestuur, directie, financieel directeuren, directeuren FEZ, hoofden factureren en incasso, hoofden afdelling credit collection, managers en projectleiders financiele en automatiseringsafdelingen, managers e-business, e-billing en e-invoicing.


Contact Factuurwijzer

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share