FysioDynamiek Schuytgraaf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marasingel 19 , 6846 DX Arnhem, Gelderland

E-mail

Over FysioDynamiek Schuytgraaf

Motorische problemen bij kinderen komen veel voor: ongeveer 20% van de kinderen heeft problemen met zijn of haar grove en/of fijne motoriek. De grove motoriek is voor de sociale ontwikkeling en het zelfvertrouwen van groot belang voor kinderen. De fijne motoriek is van belang voor de schoolse vaaridgheden. Naast kinderen met problemen in de grove/fijne motoriek kunnen kinderen met aangeboren afwijkingen of verworven afwijkingen naar de kinderfysiotherapeut voor behandeling. Maar ook kinderen met houdingsproblemen, pijnklachten en andere klachten van het houdings-en bewegingsapparaat kunnen bij de kinderfysiotherapeut terecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is FysioDynamiek Schuytgraaf in Marasingel 19, Arnhem Gelderland 6846 DX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6846 DX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825576]