Fysiotherapie MOVENDO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Onder de Linden 21 4 , 6822 KG Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie MOVENDO

Fysiotherapie Movendo is een jonge en dynamische praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en acupuntuur. De praktijk is gevestigd in Arnhem-Noord

De praktijk kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij samen gewerkt wordt aan het herstel volgens de nieuwste inzichten. Want ook de fysiotherapie is voortdurend in beweging.
Bij Fysiotherapie Movendo kan iedereen terecht. Wij zijn er voor jong en oud.

De praktijk is op 1 juli 2013 verhuist naar het nieuwe gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’, in de wijk Klarendal. Gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’ is een multifunctioneel, modern gezondheidscentrum waar een groot team van zorgverleners de begeleiding van volwassenen en kinderen verzorgen.

De praktijk heeft beschikking over meerdere behandelkamers en een oefenzaal. De oefenzaal biedt ook de mogelijkheid tot het geven van medische fitness en begeleiding bij het sporten.

U kunt bij ons terecht met klachten of vragen omtrent het bewegingsapparaat. Soms is dit heel duidelijk, zoals bij blessures, herstel na een operatie of bij spier- en gewrichtspijnen. Maar u kunt bij ons ook terecht met bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, duizeligheidsklachten en houdingsproblemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het voorkomen van klachten

Belt u gerust voor het maken van een afspraak of advies.

Eric Artz
Fysiotherapeut en manueel therapeut

Kaart

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie MOVENDO in Onder de Linden 21 4, Arnhem Gelderland 6822 KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6822 KG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825209]